2777
2789
عنوان

4روزه داروی اعصاب میخورم بشدت حالم بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی حالم بده دوتا بچه کوچیک دارم اصلا نمیتونم بهشون برسم میترسم همینطوری بمونم

نگران مباش دو سه هفته طول میکشه تاثیر بذاره

من اوایل شهریور به خاطر مربضی برادرم اینطوری شدم نصیب هیچ مسلمونی نشه خیلی شرایط بدیه😔

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

منم این اتفاق برام افتاد با قرصه داغون شدم و دیگه نخوردمش، بنظرم اصلا ضروری نیست ، بجاش شروع کردم زیارت عاشورا خوندن شاید باورت نشه ولی هیچ قرص اعصابی به پاش نمیرسه

به جاش میتونی ورزشم بکنی ولی قرص نخور 

منم به خاطر افسردگی چند ماه خوردم، شدیدا هم عوارض داشتم، جالب اینجاس هیچ وقت هم بدنم به دارو عادت نکرد و تا آخرین روز عوارض داشتم. یه روز همه ی داروهارو ریختم سطل آشغال، راحت شدم

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
برای سروتونین که یه ماده شادی اوره وقتی قطع بشه حس افسردگی به آدم دست میده به خاطر این مینویسنش

چرته بابا، من هیچ کدوم اینارو قبول ندارم. افسردگی معمولا به خاطر مشکلات روزمره و نشخوار های فکری به وجود میاد، دارو فکرت رو عوض نمیکنه 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
چرته بابا، من هیچ کدوم اینارو قبول ندارم. افسردگی معمولا به خاطر مشکلات روزمره و نشخوار های فکری به ...

چرا میکنه من واقعا خالم بد بود اصلا شبا نمیتونستم بخوام اشتهانداشتم سردر مداوم رفتم پیش روانشناس خوب نشدم

ولی دارو که شروع کردم الان کاملا حالم خوبه

به دکترت بگو برات فلوکستین بنویسه، مندبرای افسردگی پس از زایمان میخوردم عالی بود، معمولا عوارضی نداره، من ولبان میخوردم بهم نمیساخت. دچار بیقراری و پرخاشگری سده بودم ولی این خوب بود

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بخدا خیلی حالم بده دوتا بچه کوچیک دارم اصلا نمیتونم بهشون برسم میترسم همینطوری بمونم

سلام . اول شب یعنی غروب ، نصف استکان عرق بهارنارنج بخور.

بشدت آرامش بخش و باعث خواب خوب میشه و روی اضطراب اثر زیادی داره ، خیلی کم می‌کنه و بمدت ادامه بدی تقریبا از بین میره...

این داروهای شیمیایی خیلی عوارض بدتر داره...

چرا میکنه من واقعا خالم بد بود اصلا شبا نمیتونستم بخوام اشتهانداشتم سردر مداوم رفتم پیش روانشناس خوب ...

شما مشکلت بیشتر پزشکی بود به خاطرهمین دارو، روت اثر مثبت گذاشت. مشکل من خیلی ربطی به مسائل پزشکی نداشت، به خاطر همین دارو به درد من نخورد، حالم رو هم بدتر کرد