من پنیک شدم و بعدش اختلال اضطراب شدید گرفتم طوری که روی بدنم تاثیر میذاشت.رفتم دکتر آسنترا و پوکساکیم داده ولی حالم بدتر شده.بشدت مضطربم بدنم متلاشی شده بی حالم افسرده م نمیخوام بااحدی حرف بزنم فقط میخوام دراز بکشم اصلا خیلی بدتر از قبلم.طبیعیه؟
منم این اتفاق برام افتاد با قرصه داغون شدم و دیگه نخوردمش، بنظرم اصلا ضروری نیست ، بجاش شروع کردم زیارت عاشورا خوندن شاید باورت نشه ولی هیچ قرص اعصابی به پاش نمیرسه
منم به خاطر افسردگی چند ماه خوردم، شدیدا هم عوارض داشتم، جالب اینجاس هیچ وقت هم بدنم به دارو عادت نکرد و تا آخرین روز عوارض داشتم. یه روز همه ی داروهارو ریختم سطل آشغال، راحت شدم
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
به دکترت بگو برات فلوکستین بنویسه، مندبرای افسردگی پس از زایمان میخوردم عالی بود، معمولا عوارضی نداره، من ولبان میخوردم بهم نمیساخت. دچار بیقراری و پرخاشگری سده بودم ولی این خوب بود
چرا میکنه من واقعا خالم بد بود اصلا شبا نمیتونستم بخوام اشتهانداشتم سردر مداوم رفتم پیش روانشناس خوب ...
شما مشکلت بیشتر پزشکی بود به خاطرهمین دارو، روت اثر مثبت گذاشت. مشکل من خیلی ربطی به مسائل پزشکی نداشت، به خاطر همین دارو به درد من نخورد، حالم رو هم بدتر کرد
ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»