2777
2789
عنوان

بگید حق با من یا آرایشگر

100 بازدید | 18 پست

گفتم لاک ساده زرشکی میخام از اول تا آخر اصرار اصرار شاین بزن ساده خش می‌افته منم شاین زرشکی زدم اومد موقع حساب ۱۰۰ هزار اضافه گرفت گفتم شما هیچ طراحی نکردی گفت شاین گرونتر گفتم پس برای همین اصرار میکردی کلی چرت پرت که نه فلان اون خوبه فلان منم دادم دیگه شما بودید چیکار میکردین اینقدر بدم اومده ازش گفتم عمرا نمی‌رم پیشش 

باید همون موقع می‌گفت که صد هزار تومن بیشتر میشه وگرنه من از کجا می‌دونستم 

شاید باورت نشه ولی چون یه فرد حقوقی هستم نمی‌دادم می‌گفتم شکایت کن 

یا اگر هم می‌دادم خودم ازش شکایت می‌کردم 

حاضرم ده برابر خرج کنم ولی اینجور افراد از این کارا نکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارایشگر باید از قبل میگفت بهت که هزینه اضافه تر باید پرداخت کنی اصلا شاید تو کارتت انقد پول نبود ولی خب خودتم باید میدونستی اکثر جاها لاک شاین و سادشون تفاوت قیمت داره و بهش میگفتی جون بعضی ها بیشعورن مثل همین ارایشگر

این وسط ناحقی صورت نگرفته که دنبال حق هستین کسایی مدام میرن برای کار ناخن تا حدی با قیمت لاکها اشنان ...

الان شما آشنا هستید با قیمت ؟ لاک ساده و شاین دار قیمتش فرق داره؟ من شنیده بودم طراحی هزینه داره نه لاک ساده . من اولین تجربه ام بود

ارایشگر باید از قبل میگفت بهت که هزینه اضافه تر باید پرداخت کنی اصلا شاید تو کارتت انقد پول نبود ولی ...

الان باید چیکار کنم بنظرتون من تجربه اولم بود فکر کردم فقط طراحی هزینه داره نه لاک

دوستان دوتا ناخن وسط منو کج درآورده. بهش گفتم گفت انگشتت انحراف داره باز گفت صبر کن آخرش خوب میشه هر چی گفتم توجه نکرد و الان کجی ناخن هام تو چشم دوتا انگشت وسط