گفتم لاک ساده زرشکی میخام از اول تا آخر اصرار اصرار شاین بزن ساده خش میافته منم شاین زرشکی زدم اومد موقع حساب ۱۰۰ هزار اضافه گرفت گفتم شما هیچ طراحی نکردی گفت شاین گرونتر گفتم پس برای همین اصرار میکردی کلی چرت پرت که نه فلان اون خوبه فلان منم دادم دیگه شما بودید چیکار میکردین اینقدر بدم اومده ازش گفتم عمرا نمیرم پیشش
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ارایشگر باید از قبل میگفت بهت که هزینه اضافه تر باید پرداخت کنی اصلا شاید تو کارتت انقد پول نبود ولی خب خودتم باید میدونستی اکثر جاها لاک شاین و سادشون تفاوت قیمت داره و بهش میگفتی جون بعضی ها بیشعورن مثل همین ارایشگر
دوستان دوتا ناخن وسط منو کج درآورده. بهش گفتم گفت انگشتت انحراف داره باز گفت صبر کن آخرش خوب میشه هر چی گفتم توجه نکرد و الان کجی ناخن هام تو چشم دوتا انگشت وسط