2777
2789
عنوان

میخوام شما رو با گوشه ای از سبک زندگی خودم آشنا کنم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 43 پست
وای کسالت میاره شلوغی  من بیزارم داخل سطل زباله روزنامه میزارم ک مبادا بو بگیره هر شب میشورم ...

دقیقا منم اینجوریم 

همه چیز تو خونمون نظم خاصی داره 

هیچ وقت هیچ وسیله ی اضافه ای تو خونمون

ولو نیس ، همه چیز سر جای خودشه 

اگه ذره ای کثیفی و نامرتبی جایی باشه اعصابم یه هم میریزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دیروز کنکورمو دادم شوهرم گفت بدبخت شدم باز منظم بودنش شروع شد 😅😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
دقیقا منم اینجوریم  همه چیز تو خونمون نظم خاصی داره  هیچ وقت هیچ وسیله ی اضافه ای تو خون ...

دقیقا بر عکس من  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
دقیقا بر عکس من    

اینم‌بگم که من مجردی هام فوق العادههههه شلخته بودم 

ولی بعد اینکه عقد کردم تو دوران نامزدی بخاطر تیکه انداحتن های مادرشوهرم از این رو به اون رو شدم ، الان دیگه بهم میگن وسواس داری

دقیقا منم اینجوریم  همه چیز تو خونمون نظم خاصی داره  هیچ وقت هیچ وسیله ی اضافه ای تو خون ...

آره حس تمیزی و مرتب بودن خونه رو درک میکنم

تا سر کوچه نمیرم اگه یه ذره کار مونده باشه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اینم‌بگم که من مجردی هام فوق العادههههه شلخته بودم  ولی بعد اینکه عقد کردم تو دوران نامزدی بخا ...

چه جالب  

من نیستم  خونه یه ریزه شلوغ و گرد خاک نداره لباس چرک در جا شسته میشه و بلافاصله پس از خشک شدن ...

منم دقيقا اينطوريم

اگه يه چيز سر جاش نباشه اعصابم خورد ميشه حتي قبل از خواب خونه رو نگاه ميكنم نكنه يه وقت كنترل يا يه وسيله كوچيكي سر جاش نباشه

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
وای کسالت میاره شلوغی  من بیزارم داخل سطل زباله روزنامه میزارم ک مبادا بو بگیره هر شب میشورم ...

عزیزم منم میگم تمیییزم دیگه مثل همون خانمی که ریپلایشون کردم منظورم اونه . اصن نمیتونم بهم ریختگیو تحمل کنم . 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
عزیزم منم میگم تمیییزم دیگه مثل همون خانمی که ریپلایشون کردم منظورم اونه . اصن نمیتونم بهم ریختگیو ت ...

میدونم گلم گفتم ک حال میده تمیزی

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خداشاخده یک صندلی دارم کوه لباس روشه😂😂😂هر از گاهی دلم بخواد جم میکنم اخرم چندتا لباس روش میمونه 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
خداشاخده یک صندلی دارم کوه لباس روشه😂😂😂هر از گاهی دلم بخواد جم میکنم اخرم چندتا لباس روش میمونه&n ...

وای منم همینطور تازه وقتی میخوام جمع کنم همشو پرت میکنم تو کمد