love_me_ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 17 عنوان برا باشگاه وزن نمیگیرم چیکار کنم 41 بازدید | 3 پست ۶۷ کیلو بودم بعد مدتها. رفتم. باشگاه شدم ۷۱ همون ماه اول ۴ کیلو اضافه کردم. الان چهار ماهه دارم میرم بجز ماه اول. دیگه وزن نگرفتم استپ کردم. گینر هم. خوردم. میخام ۸۰ کیلو شم 1404/09/07 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imclosgal عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 651 پروتئین زیاد مصرف کن، چربی سالم و کربوهیدارت پیچیده بیار تو برنامت از طرفی میانوعدههاتم سنگین و مغذی بخور، استرستم کم کن.
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7287 منم رفتم کلا 2 کیلو چاق شدمنشستم ب کالری شماریرسیدم ب هیکل توپر دلخواهم خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
love_me_ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 17 پروتئین زیاد مصرف کن، چربی سالم و کربوهیدارت پیچیده بیار تو برنامت از طرفی میانوعدههاتم سنگین و مغ ... یه گینر موتانت. خریدم. مثلا کانادایی بود. ۷. تومن. یه گرمم وزن نداد. اینبار. ژن استار. خریدم.
love_me_ مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 17 منم رفتم کلا 2 کیلو چاق شدم نشستم ب کالری شماری رسیدم ب هیکل توپر دلخواهم چجوری