2777
2789

بهرحال کار اولا شانسیه دوما قراردادیه سوما حقوقش کفاف سربار نبودن رو نمیده

دختر هم عذر موجهه چون دختره

مردای گنده الان کار درست حسابی ندارن راحت میخورن میخوابن

آره راستش بده

تا کی میخواد متکی به پدر مادر باشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید سعی کنه درآمد داشته باشه

آخه ازدواج و شغل هم داشته باشی بااااز هم جهاز و سیسمونی با پدر و مادره. چهعیبی داره وقتی بچش هستی باید قبول میکرد تا آخر عمر حمایت لازم داره

یه عده چون خودشون پولی ندارن و خانواده هاشون حمایت نمیکنن هی شغل شغل میکنن

خانمی که در رفاه هست  حسابش پره  بهش میرسن   شغل میخواد واسه کجاش؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خوب از یه جایی میخورن میخوابنپشتشون به یکی گرمهوگرنه شکم گرسنه و نیاز مالی زن و مرد نداره

از زن و پدر زن میخورن. پس چرا دخترا باید غصه بخورن از پدر و مادر خودشون میخورن

مثه پسرها پررو باشیم

یه عده چون خودشون پولی ندارن و خانواده هاشون حمایت نمیکنن هی شغل شغل میکننخانمی که در رفاه هست حساب ...

نسبی هست . یکی حاضره خرج قر و فر نکنه ولی به پول توجیبی باباش راصی باشه

یه عده چون خودشون پولی ندارن و خانواده هاشون حمایت نمیکنن هی شغل شغل میکننخانمی که در رفاه هست حساب ...

ربطی نداره اتفاقا

من دختری رو میشناسم پدرش از تیلیاردرای تهرانه

خونه مجردی داره بهترین ماشین زیرپاشه تک فرزند هم هست اتفاقا 

هر روز از 8 صبح تا 8 شب سرکاره داروخونه داره خودش کار میکنه کلی ثبت اختراع و مدارک مختلف داره استاد دانشگاهه و خیلی هم تو کارش عالی و موفقه

چند برابر درامدش رو پدرش بهش میده اصلا نیازی به اون پول نداره ولی علاقه داره به کاری که میکنه

اکثر افرادی که دیدم میرن سرکار وضع مالی خانوادشون خوبه و حمایت میشن از طرف خانواده

برعکس بعضی از اونایی که وضع خانوادشون جالب نیست اصلا سرکار نمیرن پدر بنده خدا از فامیل و دوستان قرض میکنه برای خرج دانشگاه بچه هاش

خب ازدواج کنی بعضیا باباشونخونه و ماشین میدن بهرحال حمایت لازمه .زندگیا همسخت شده

بحثم اینا نیست

برای خرج روزمره خودش باید کار کنه دیگه خدایی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی