خب وقتی بچه دار میشی باید تا اخر عمر حامیش باشی. نمیتونی بندازیش دور که . دهه شصتیا شرایط کار پیدا ک ...
دهه ۶۰ ای باید از خیلی سال پیش فکر شغل بود الان دیگه ۶۹ ای هم ۳۵ سالشه اگر به وقتش هنری یاد میگرفت یا درس میخوند الان دست کم ۱۰ سال سابقه داشت و درامدش قابل قبول بود
اتفاقا دخترای دهه ۵۰ و ۶۰ اکثرا به نسبت فرهنگ و امکانات اون دوره خودشونو خوب تونستن بالا بکشن
آخه شوهر بندازه بیرون با هتل حل نمیشه. کی پول خونه و اجاره داره تنهایی اخه
تو کلا خودتو زدی به بیخیالی😂
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با بیست سال سن با اینکه بابام درآمد خوبی داره و تا حالا ذرهای دریغ نکرده ازمون هیچ امکاناتی رو، با عذاب وجدان ازش پول میگیرم. چه جوری همچین چیزهایی رو تا سن بالا هنوز وظیفهٔ پدر و مادر میدونید؟
بریز وبپاش نکنیم پول قر و فر ندیم میشه کذروند. نه که بهش بگید بمیر
من دارم وقتیو میگم که پدر مادرت نیستن
بعدم لیاقت تو اینه؟ بخور نمیر؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی