2777
2789
عنوان

مگه بد دختر مجرد میانسال درآمد نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 83 پست
خب وقتی بچه دار میشی باید تا اخر عمر حامیش باشی. نمیتونی بندازیش دور که . دهه شصتیا شرایط کار پیدا ک ...

دهه ۶۰ ای باید از خیلی سال پیش فکر شغل بود الان دیگه ۶۹ ای هم ۳۵ سالشه اگر به وقتش هنری یاد میگرفت یا درس میخوند الان دست کم ۱۰ سال سابقه داشت و درامدش قابل قبول بود 

اتفاقا دخترای دهه ۵۰ و ۶۰ اکثرا به نسبت فرهنگ و امکانات اون دوره خودشونو خوب تونستن بالا بکشن

آخه شوهر بندازه بیرون با هتل حل نمیشه. کی پول خونه و اجاره داره تنهایی اخه

تو کلا خودتو زدی به بیخیالی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل و کار فقط برای امرار معاش نیست به آدم اعتماد بنفس میده رشد اجتماعی میدهبرنامه ریزی مالی هویت و خ ...

پس چرا وضع زنها خراب. پسرفت . بی ارزشی . افسردگی . ببخشید ک و ن پاره . سواستفاده شوهرا

من با بیست سال سن با این‌که بابام درآمد خوبی داره و تا حالا ذره‌ای دریغ نکرده ازمون هیچ امکاناتی رو، با عذاب وجدان ازش پول می‌گیرم. چه جوری همچین چیزهایی رو تا سن بالا هنوز وظیفهٔ پدر و مادر می‌دونید؟

به نظر من به این شرط بد نیست 

اگه حقوق بازنشستگی پدر یا مادر فوت شده اش رو میگیره 

یا خونه داره داده اجاره و پولشو میگیره 

اونجوری اگه کلا کار نکنه و بخواد از کسی پول توجیبی بگیره 

حس بدی داره 

پس چرا وضع زنها خراب. پسرفت . بی ارزشی . افسردگی . ببخشید ک و ن پاره . سواستفاده شوهرا

شاید زنهای اطرافت اینطوری بودن 

یه چرخ بزنی تو اجتماع زن موفق کم نبست 

که حتی با وجود فقر خانواده تونستن خودشونو بالا بکشن الان برای خودشون ماشین و خونه دارن 

فردا روز حقوق بازنشستگی دارن 

محتاج نیستن عزت نفس دارن

همه کار پیدا نمیکنن یا قراردادی و موقت

اوکی همون قراردادی رو برو. الآن والا دیگه خیلی جاهای کمی استخدام می‌کنن. مشکلش چیه؟ قرارداد می‌بندن کار می‌کنی پول می‌گیری.

بعد هم خیلی‌ها هم کار پیدا می‌کنن. شما چرا چشمت به اون‌هاییه که کار نمی‌کنن فقط.

بعد کسی که یه پاپاسی نداره دیگه گزینه 'بخور' براش حذف میشهگزینه 'بمیر' واسش میمونه دور از جون شماپدر ...

بریز وبپاش نکنیم پول قر و فر ندیم میشه کذروند. نه که بهش بگید بمیر 

بریز وبپاش نکنیم پول قر و فر ندیم میشه کذروند. نه که بهش بگید بمیر

من دارم وقتیو میگم که پدر مادرت نیستن

بعدم لیاقت تو اینه؟ بخور نمیر؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اوکی همون قراردادی رو برو. الآن والا دیگه خیلی جاهای کمی استخدام می‌کنن. مشکلش چیه؟ قرارداد می‌بندن ...

فرض که منم ده سال قراردادی شغل داشتم ولی الان ندارم. پس نتیجه همونه

فرض که منم ده سال قراردادی شغل داشتم ولی الان ندارم. پس نتیجه همونه

آدمی که ده سال سابقه کار داره طولانی بی‌کار نمی‌مونه، پس‌انداز داره، بر فرض هم یه مدت حمایت مالی خواست، می‌دونه وظیفه‌ی خونواده ش نیست و لطفشونه. 

شاید زنهای اطرافت اینطوری بودن یه چرخ بزنی تو اجتماع زن موفق کم نبست که حتی با وجود فقر خانواده تونس ...

اکثرا داغونن. خودمون زنیم میدونیم دیگه مشکلات زن بودن تو مملکت مردسالار .