2777
2789
عنوان

دلم از حرف شوهرم خیلی شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9087 بازدید | 187 پست
حقیقتا فقط طلااااااقاینقدر خودت رو کوچیک نکن خانم محترمجدا بشو چون تو دختر مورد علاقه یه نفر دیگه ای ...

وا😑یعنی آقا ناراضی هست نباید صحبت کنه😐جلل الخالق🏃🕳️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقت پیش خواهرش براش یه کلیپ فرستاده بود که برد با اونیه که با دختر توپر تورابطست اسکینی چیه فقط ...

خواهر شوهرت یه عفریته به تمام معناس که به زودی کارما جواب دل شکسته شمارو میزاره تو کاسش 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چند وقت پیش خواهرش براش یه کلیپ فرستاده بود که برد با اونیه که با دختر توپر تورابطست اسکینی چیه فقط ...

من اصلا کاری به نظر شوهرت ندارم ولی برا بالا رفتن اعتماد بنفس خودت برو دکتر تغذیه برا چاقیبه خودت برس بزار دست تو بالا باشه جلو شوهرت

نکن خانم نکنبه خاطر بچه ها??? شما دارین علاوه بر اینکه خودتون رو قربانی می کنید بچه هاتون رو هم قربا ...

اگه بگم دهنت رو ببند ناراحت میشی ازم🙆؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وا😑یعنی آقا ناراضی هست نباید صحبت کنه😐جلل الخالق🏃🕳️

ایشون کاملا دارن چرت و پرت میگن

با لحن بی ادبانه 

اگه این آقا ناراضی بود و صرفا میخواست همسرش بهتر بشه از لحاظ ظاهری به طور محترمانه باهاش صحبت می کرد و بهش پول میداد که خودش رو درست کنه

نه اینکه زر مفت بزنه که من مصنوعی و... دوست ندارم

کاملا معلوم این آقا دنبال بهانه برای خیانت کردن هست کاملاااا معلومه...

خواهر شوهرت یه عفریته به تمام معناس که به زودی کارما جواب دل شکسته شمارو میزاره تو کاسش

خدا سرش بیاره هروقت میرم خونه پدر شوهرم تیکه میندازه بهم

همش میگه شوهرم ازفرم بدنم تعریف می‌کنه دلم خیلی شکسته 

نه آزمایش ندادم

بچه شیرخوار داری؟ عفونت نداری؟همه اینها تو مشکلات شما موثرن

برو باشگاه بدنسازی با یه مربی خوب کار کن بهت قول میدم اگه صبور باشی هم بدنت فرم می‌گیره هم پر میشی من خودم ۴۶ کیلو بودم با بدنسازی عضله ساختم و پر شدم 

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
خدا سرش بیاره هروقت میرم خونه پدر شوهرم تیکه میندازه بهمهمش میگه شوهرم ازفرم بدنم تعریف می‌کنه دلم خ ...

اندکی صبر سحر نزدیک است ؟؟ببین برو باشگاه ب ای فرم دهی اندامت یه بلشگاه پیدا کن که مادر کودک باشه بچه هاتم بزاری خیالت راحت باشه بچه اات کوچیکن؟؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اگه بگم دهنت رو ببند ناراحت میشی ازم🙆؟

نه حقیقتا من به شدت آدمی هستم که از لحاظ روانی به خودم مسلطم و هیچکس نمیتونه من رو بهم بزنه تاکید میکنم هیچکس...

چون لحن صحبت هرکس نشان دهنده شخصیت اوست و من هیچ وقت از دست چنین افرادی که به من بی احترامی می کنند ناراحت نمیشم چون اون بنده خدا  شخصیتش در حد همینه و بیشتر نمیشه ازش انتظار داشت...😊

وای این چه کاریه 

خواهره اگه توبه نکنه خدا بدجور تو کاسه اش میذاره 

عزیزم به خدا توکل کن ،از خدا بخواه کمکت کنه ولی به شرطی که به خودت امید بدی ،اگه یه چند وقت غصه نخوری بهت قول میدم توپر بشی 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
برو باشگاه بدنسازی با یه مربی خوب کار کن بهت قول میدم اگه صبور باشی هم بدنت فرم می‌گیره هم پر میشی م ...

باشگاه که با بچه ها نمیشه برم تو خونه میتونم انجام بدم یا حتما باید باشگاه برم ومکمل استفاده کنم