2777
2789
عنوان

دلم از حرف شوهرم خیلی شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9089 بازدید | 187 پست
اون وقتا بهتر بودم الان اسکلت شدم

بوده باشی اونجوری دیده باید بدونه تو هم آدمی ممکنه چاق بشی لاغر بشی مریض بشی پیر بشی 

سه تا بچم آوردی خب طبیعیه مثل قبل نباشی بزن به روش پررو شده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خیلی لاغری تمام مشکلاتت از وزن پایینت هست. اگه این حل بشه بقیه ش خودبخود درست میشه.

هرکار میکنم وزن نمی‌گیرم فک کنم بی اشتهایی عصبی دارم

خیلی آدم استرسی هستم

حقیقتا فقط طلااااااق

اینقدر خودت رو کوچیک نکن خانم محترم

جدا بشو چون تو دختر مورد علاقه یه نفر دیگه ای که عاشقانه دوستت داره...

بچه هاتون هم تو این زندگی سلامت روان نخواهند داشت و شما اگه جدا بشی بهترین هدیه چه برای خودت و چه برای فرزندانتان هست...

در تعجبم از این خانم های که دارن میگن ژل و... از این چرت و پرتا

این آقا اگه شعور داشت که این حرف ها رو نمی‌زد این خانم اگه این ها هم درست کنه باز هم به یه چیز دیگه ایراد میگیره و این آقا معلومه دنبال بهانه برای خیانت کردن هست... کاملا معلومه کاملاااااا

جدا شو برای سلامت روان خودت و فرزندانتون

همین و تماااااام

ببین مرد اگه بخواد خیانت کنه میکنه 

تو سعی کن شاد باشی به خودت اعتماد به نفس بدی به اونم تلقین کن همش بگو همه دنبال اسکینی هستن و فلان 

طوری تنظیم کنین که بتونین با هم رابطه داشته باشین 

همین نداشتن رابطه خودش باعث دوری میشه 

اگه ببینه شما حس خوبی نسبت به خودت داری و شادی احتمال زیاد روی اونم تاثیر میذاره 

همین استرس که شما داری و غصه ای که میخوری باعث لاغری و کاهش وزن میشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
حقیقتا فقط طلااااااقاینقدر خودت رو کوچیک نکن خانم محترمجدا بشو چون تو دختر مورد علاقه یه نفر دیگه ای ...

اگه خانوادم پشتم بودن خیلی وقت پیش جداشده بودم

فقط دارم تحمل میکنم بخاطر بچه هام

هرکار میکنم وزن نمی‌گیرم فک کنم بی اشتهایی عصبی دارمخیلی آدم استرسی هستم

ازمایش دادی؟مشکل تیرویید نداری؟ورزش کگل موثرع حتما امتحانش کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگه خانوادم پشتم بودن خیلی وقت پیش جداشده بودمفقط دارم تحمل میکنم بخاطر بچه هام

کاش ۳ تا بچه نمیاوردی ازین آدم لااقل.برو باشگاه بعد باشگاه خیلییی بخور چاق میشی .مولتی ویتامینم چاق میکنه

ببین مرد اگه بخواد خیانت کنه میکنه تو سعی کن شاد باشی به خودت اعتماد به نفس بدی به اونم تلقین کن همش ...

چند وقت پیش خواهرش براش یه کلیپ فرستاده بود که برد با اونیه که با دختر توپر تورابطست اسکینی چیه فقط استخونه 

ازاون روز بدتر به لاغریم گیر میدع

خدا لعنتش کنه

اگه خانوادم پشتم بودن خیلی وقت پیش جداشده بودمفقط دارم تحمل میکنم بخاطر بچه هام

نکن خانم نکن

به خاطر بچه ها??? 

شما دارین علاوه بر اینکه خودتون رو قربانی می کنید بچه هاتون رو هم قربانی می کنید...

زندگی که همش جر و بحث و دلخوری باشه بچه ها سلامت روان نخواهند داشت 

شما اگه الان برای جدایی اقدام نکنی پشیمون میشی شدیداً هم پشیمون میشی

و خدای نکرده فرزندانی افسرده و عصبی و... تحویل جامعه خواهید داد...

نکنید با خودتون این کار رو

هر طور شده جدا شو هر طور شدههههه