2777
2789
عنوان

بررسی خواستگار

211 بازدید | 23 پست

پسره۲۸سالشه

سال اخر پزشکی هس

خانواده شون کارخونه دارن

خونه و ماشین هم داره و تو زعفرانیه تهران هس

دختره۱۸سالشه

دیپلم داره

خانواده اش متوسطن

اهل شهرستان هس باید بره تهران و خب مشکلاتش

نظر شما

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به اخلاق و شخصیت آقا پسر اشاره نکردید

نمیدونم سنتی هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چرا کارخونه داشتن رفته پزشکی

چه ربطی داره خب شاید علاقه داشته

نمیدونم سنتی هس

مهم تر از شغل شخصیت آدم هستش اینا همش اومد و رفت موندنی نیست عزیز دلم 

متاسفانه الان توجه نمیکنن به این مسئله 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

تا اینجا کی اوکیه 

اخلاقش باید ببینی چجوریه 

خوانوادش نخوان بعدا کلاس بزارن چون از نظر مالی و تحصیلات تفاوت دارن 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

یه جای کار میلنگه چه طور با این موقعیت پسره همچین دختری انتخاب کرده!!

عزیزم اکثر این شهرستان وضع مالیشون خوبه

مگه دختره چشه

من فکر میکنن بهم نمیان آدما باید با هم‌سطح خودشون باشن مگه عاشق بشن دختر خانم خیلی خوشگله؟

معمولی 

تا اینجا کی اوکیه اخلاقش باید ببینی چجوریه خوانوادش نخوان بعدا کلاس بزارن چون از نظر مالی و تحصیلات ...

من سنم از ایشون کمتره چرا انقدر هی می حوبید این مسئله رو تو صورت من بیچاره