2777
2789
عنوان

بررسی خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
اگه میتونن در حد خانواده پسر خرج کنن و جهاز بدن و از لحاظ اخلاقی اکی باشند اکیه

نصفش ما میدیم۵تاش رو اونا میدن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

به هم به نظر الان نمی خورن. 

مورد کمی مشابه داشتیم. آقا پس ی خانواده ی خیلی سطح بالا (پدر و مادر جفت پزشک متخصص) و دانشجوی ‌دندان. دختر خانم بزرگ شده ی روستا و بعدا دانشجوی دندان. 

دختر بعد از تخصص درخواست طلاق کردن و جدا شدن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اینجا کی اوکیه اخلاقش باید ببینی چجوریه خوانوادش نخوان بعدا کلاس بزارن چون از نظر مالی و تحصیلات ...

می کوبید

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

عزیزم اکثر این شهرستان وضع مالیشون خوبهمگه دختره چشه

از زعفرانیه تهران چرا از همون تهران دختر نمیگیرن تفاوت سنی زیاد و دیپلمه و پزشک جور در نمیاد

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
به هم به نظر الان نمی خورن. مورد کمی مشابه داشتیم. آقا پس ی خانواده ی خیلی سطح بالا (پدر و مادر جفت ...

عزیزم من تو عمرم یه بار گوسفند دیدم غونم تا مرز سکته رفتم 😂🤧

از زعفرانیه تهران چرا از همون تهران دختر نمیگیرن تفاوت سنی زیاد و دیپلمه و پزشک جور در نمیاد

خب خودتون میگید تفاوت سنی زیاد به طبع باید تحصیلات دختره پایین تر باشه

چون خودشون اهل شهرستانن نه تهران اونجا سکن هستن🙏🩷

خب خودتون میگید تفاوت سنی زیاد به طبع باید تحصیلات دختره پایین تر باشه

چ ربطی داره در ضمن من این مدل پسرا دیدم همچین دختری میکیرن که تو مشتشون بگیرن و خودشون تربیت کنن

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
می کوبید

خواستم کمکت کنم همین 

وگرنه تور و نمیشناسم .چون کمتر آدم با وضع مالی خوب دیدم تواضع داشته باشن مخصوصا با عروس مگر اینکه پسر عاشقت باشه و خوانوادش با درک. یا اینکه تو هم بخوای درست بخونی یا یه هنری یاد بگیری . و البته اینکه برا زندگی باید بری شهر دیگه خب معلومه اولش سخته حتی شاید همیشه از این بابت رنج بکشی و اینکه خوب پرس و جو کنید که پسر قبلا نامزد یا ازدواجی نداشته باشه . موفق باشی

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀