atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 عنوان این مورد به نظرم خوبه و راه حل میخوام 59 بازدید | 12 پست پسره۲۸سالشهسال اخر پزشکی هسخانواده شون کارخونه دارنخونه و ماشین هم داره و تو زعفرانیه تهران هسدختره۱۸سالشهدیپلم دارهخانواده اش متوسطناهل شهرستان هس باید بره تهران و خب مشکلاتشنظر شما او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/09/07 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارآ17 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2440 موندم پسر ۲۸ساله چرا باید بره خواستگاری دختر ۱۸سالهاره خوبه مبارکه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 موندم پسر ۲۸ساله چرا باید بره خواستگاری دختر ۱۸سالهاره خوبه مبارکه چون شهرستانه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2131 من نمیتونم بپذیرماختلاف سنی زیادو اختلاف طبقاتی و فرهنگی هم احتمالا زیاد
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 موندم پسر ۲۸ساله چرا باید بره خواستگاری دختر ۱۸سالهاره خوبه مبارکه حالا نه به باره نه به دارهنه اخلاقش میدونم نه خانوادم اوکی دادن و میگن سنت کمه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
مامان5000 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2191 نظر منو بخواید اختلاف طبقاتی و فرهنگی دارند خیر . ولی اکر خودشون میپذیرند. و اوکیند مبارکشون باشه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 نظر منو بخواید اختلاف طبقاتی و فرهنگی دارند خیر . ولی اکر خودشون میپذیرند. و اوکیند مبارکشون باشه اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیادی نداریم خانواده منم چندان فقیر نیس فقط از اونا کمتره او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
نگارآ17 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2440 حالا نه به باره نه به دارهنه اخلاقش میدونم نه خانوادم اوکی دادن و میگن سنت کمه بنظر منم ایشون باید برن سراغ دختری که حداقل ۲۳.۲۴نه ۱۸سالهمعلومه خانوادتت قبول میکنن شرایطتش خوبه
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 بنظر منم ایشون باید برن سراغ دختری که حداقل ۲۳.۲۴نه ۱۸سالهمعلومه خانوادتت قبول میکنن شرایطتش خوبه عزیزم میگم قبول نمیکنن دوباره اومدن خواستگاری ولی جواب رد دادن بهشون او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
مامان5000 عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 2191 اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیادی نداریم خانواده منم چندان فقیر نیس فقط از اونا کمتره بخوای نخوای به چشمتون میاد حتما باید پدیرشش رو داشته باشی
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 من نمیتونم بپذیرماختلاف سنی زیادو اختلاف طبقاتی و فرهنگی هم احتمالا زیاد حالا چرا میگید اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیادهمن سنم از ایشون کمتره و شاید به همین دلیل سوادم کمتره گل من🌹💔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2131 حالا چرا میگید اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیاده من سنم از ایشون کمتره و شاید به همین دلیل سوادم کمتره گ ... عزیزم بخاطر همین میگم اشتباهه دیگهاصلا 18 سالگی برای ازدواج خیلی زوده چون هنوز نمیدونی خودت کجایی شخصیت مستقلی نداری