2777
2789
سه ماه پیش تموم شده بود چرا هر چی میگم شما حرف خودتون رو میزنید

عزیزم میگم نمیخواد ... چرا نمیخوای بپذیری خب ... دانش اموزشی ممکنه بری به بقیه بگی براش بد بشه بخاطر همین نمیتونه تند تر برخورد کنه 

ولش کن همچین ادمی بدرد نمیخوره شایدم نسبت بهت عذاب وجدان داره دلش میسوزه 

باور کن این پسر بدردت نمیخوره ، تو موقعیت های بهتری میتونی داشته باشی عزیزم 

میدونم دوسش داری ولی این اخرین نفری نیس ک دوسش داری 

بعدا برمیگردی به عقب هی خودتو‌سرزنش میکنی ک چجور به این التماس کردم ، زمان همه چیو درست میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابااا این خودش زنگ زده ازش خواسته بیاد اونوقت این نرهاگه بیکاری تاپیک های قبلشو بخون😑

یکی از تاپیکاشو خوندم همون که اسکرین شات گذاشته بود 

اعصابممممم خورد شد

عزیزم میگم نمیخواد ... چرا نمیخوای بپذیری خب ... دانش اموزشی ممکنه بری به بقیه بگی براش بد بشه بخاطر ...

بهم گفت من تو این مدت خیلی سعی کردم خودم رو جمع جور کنم که بیام با شما ازدواج کنم ولی نتونستم هر کاری میکنم نمیشه کلا نمیتونم ازدواج کنم شاید من الان بیست و پنج سالم بود و شما سر راهم قرار می‌گرفتید حتما باهات ازدواج میکردم ولی الان واقعا هر کار میکنم نمیشه ذوق زندگی تشکیل دادن رو ندارم شما شرایط خیلی خوبی دارید هر پسر دیگه ای بود جای من از خداش بود ولی من نمیتونم دوست داشتن وجود داره ولی دوست داشتن من احساسی هست دوست داشتن تشکیل دادن زندگی مشترک نیست من برای دوست داشتن شما احترام قائل هستم شب ها خیلی موقع پیاده روی به خودم و شما فکر میکنم هر چی فکر میکنم میبینم که ادامه راه من و شما ته نداره من نمیتونم خوشبختت کنم بیشتر اذیت میشی از من 

بعد خواهرش رو برام مثال زد که چون اختلاف فرهنگی داشتن تو زندگیش به مشکل خورده و با کمک خانواده خودش تونسته تا الان زندگی کنه 

واسه کی حرف میزنی اون الان پاشد رفت نمیدونم چرا تاپیک میزنه دیگه 😂😂

به حال و روز من میخندی ؟ بخند اشکال ندارد من خودم قبلاً به اینجور دخترا می‌خندیدم الان دارم به حال خودم گریه میکنم 

عزیزم میگم نمیخواد ... چرا نمیخوای بپذیری خب ... دانش اموزشی ممکنه بری به بقیه بگی براش بد بشه بخاطر ...

بهش گفتم تو دیشب میگفتی که من می‌خوام ازدواج کنم الان میگی منو به زور میبرم خواستگاری خانواده ام همون اول که دختر رو میبینم حالم بد میشه میگن تو چرا اینجوری هستی میگم ازش حس خوب نمی‌گیرم بعد پیام ها رو آورد گفت من نگفتم می‌خوام ازدواج کنم گفتم شاید ازدواج کنم 

عاشق شدی ؟

اره به صورت احمقانه ترین شکل واسه همون دارم میگم نکن این روزایی ک تو تواین سن کم گذروندیو منم گذروندم الانم خداروشکر میکنم که بابام نزاشت بهش برسم عاشق بودن با اویزون بودن فرق داره همیشه بزار پسر اویزونت شه

ببین اون یه جوابی داده بیخیالش شی و بری دنبال زندگیت با خودش گفته بچه است این چیزارو بگم بیخیال شه

همونجور ک قبلا گفتم میخواد با یکی دیگه ازدواج کنه