2777
2789
الان دوره ای شده دخترارو بزور شوهر نمیدن چه برسه واسه پسر بزور زن بگیرن

نگفت به زور زن میگیرن برام گفت خودشون میبینن قرار خواستگاری میزارن و منو تو عمل انجام شده میزارن تا شاید بپسندم که نمیپسندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص میشه یه سه ماه دیگه صبر کن

باشه بهت پیشنهاد دوستی میدم یه ماه دیگه بهت خبر میدم من آدم خوبی رو انتخاب کردم همه این رفتار هاش علت داره و علتش دوست نداشتن نیست مطمئن هستم با هم ازدواج میکنیم 

بهم گفت من تو این مدت خیلی سعی کردم خودم رو جمع جور کنم که بیام با شما ازدواج کنم ولی نتونستم هر کار ...

عزیز دلم میگم الکی میگه ، نمیخواد ناراحتت کنه دقیقا مثل همون پسرا که وقتی میخوان کات کنن میگن من لیاقت تورو ندارم تو لیاقتت بهتر از منه! امکان نداره ک کسی کیو دوست داشته باشه و نخواد ک تا اخرش اونو مال خودش بکنه.. خواهش میکنم به خودت بیا ... طول میکشه که از فکرش بیای بیرون ولی مطمئن باش در اینده میفهمی که چقدر خوب شد ازش جدا شدی اینو مطمئنم 

بهش گفتم تو دیشب میگفتی که من می‌خوام ازدواج کنم الان میگی منو به زور میبرم خواستگاری خانواده ام همو ...

من خودم ۶ سال عاشق یکی بودم الان ک نگاه میکنم به عقب خوشحالم ک جور نشد اصلا دیگه خوشم نمیاد ازش نسبت بهش بی حس هستم همیشه ام میبینمش چون فامیلمونه ، اون موقع انقدر سرش اذیت شدم کاهش وزن شدید و بی اشتهایی و ریزش مو .... ولی

با گذر زمان و افزایش سن ادم اولویت هاش تغییر میکنه، معیار هاش عوض میشه 

عزیز دلم میگم الکی میگه ، نمیخواد ناراحتت کنه دقیقا مثل همون پسرا که وقتی میخوان کات کنن میگن من لیا ...

دوست داشتن انواع مختلفی داره همه دوست داشتن ها ازدواجی نیست الان اگر جایی گیر کنم و بهش زنگ بزنم میاد چون دوستم داره ولی ازدواج فعلا نمیشه حتی اگر اون هم الان بخواد با من ازدواج کنه من نمیتونم چون شرایط ندارم من فقط میخواستم بمونه تا خیالم راحت باشه که نموند 

من قبلاً همه چیز رو تو خواب دیدم به تعبیر گر تعریف کردم برام تعبیر کرده الان داره همون اتفاق هابی که تو تعبیر خوابم بود برام  میفته من با همین آدم ازدواج میکنم و خوشبخت هم میشیم 

این آدم از همون دومین جلسه کلاسمون ازم پرسید که شما چند تا بچه هستین تو بچه چندمی پدرت شغلش چیه مادرت شغلش چیه خواهر داری یا برادر  خونه شما کجا هست اهل کدوم شهر هستین 

از قبل عید ۴۰۴ میخواست بیاد خواستگاری تا قبل محرم هی هر دفعه یه چیز میشد که نمیشد بعدش هم که هی دعوامون میشد و قهر کردیم اونم به جا سرمایه گذاری کرده بود گفت ضرر کردم مجبور شدم خونه و طلاهایی که خریده بودم رو بفروشم و الان کلی قسط و بدهی پیدا کردم 

حتی آخرین سری بهم گفت تو میتونی منو با این شرایط قبول کنی ؟ منم که خودم یه سری مشکلات خانوادگی داشتم صحبت رو ادامه ندادم 

اونم احتمالا ترجیح داده که اول مشکلات مالیش رو درست کنه بعدش برگرده