1363elsa مدیر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 عنوان هدیه روز مادر به این مادرشوهر چی میدید | مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 51 پست با پسرش قهرهگفته تا زمانی که پول نداری به ما کمک کنی حق نداری پاتو خونمون بزاری سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام 1404/09/07 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 8135 من یکباراینکاروکردن بلایی سرشون اوردم دفه اول واخرشون شد😂 چه کردی؟ مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 من باشم به هیچ عنوان نمیرم شده دعوا و کتک کاری کنم باهمسرم اونم نمیزارم بره... والا مادرا هم عوض شدن ... ای خواهرشوهر من از ۳ ماه پبش داره جون میده واسه پسرم برج ۱۱ تولد بگیره و چون من موافق نبودم بخاطرش منو کتک زداحححححمقالان دیشب پرو پرو گفت فرشا رو برای تولد پسرم بدیم قالیشویی منم گفتم من جلو جلو کتکش رو خوردمخونه نمیمونم تا تو راحت تولد بازی کنی سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
miuuu عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2366 من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی.چرا باید امسال چیزی ببرم.ینی یادم میوفته دوست دارم خودمو حلق آویز کنم
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33102 چه کردی؟ به دختراش گفتم خودمونعقلمون میکشه یکچیزی بخریم بعدشم پارسال شوهرمبرام کادونخریدگفتم حق نداری برامادرتم چیزی بخری اگه واقعا اعتقاد به مناسبتهانداری کلن نداشته باش
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 8135 من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی. ... لیاقت محبت ندارن بعضیا مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
nazaninizahrajan عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7971 من یه بارخریدم گفت خواهشاپولای پسرموهدرنده من نمیخام مثلا دلسوزی میکرددیگه چیزی نمیخرم تازه ناراحت شده مثل اینکه ازنخریدنم
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 نمیدونم حکمتش چیه همیناکه پدرومادرشون تبعیض قائل میشن اذیتشون میکنن بی احترامی بهشون میکنن بازم وابس ... من یک کلمه حرف مخالف رفتن بزنم، از لج من سینه خیز میره خونه مادرشمن فعلا خنثی حرف میزنم سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
کفایت_مذاکرات عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 8135 به دختراش گفتم خودمونعقلمون میکشه یکچیزی بخریم بعدشم پارسال شوهرمبرام کادونخریدگفتم حق نداری براما ... خداروشکر به حرفت گوش کرد.من هر چی هم بگم شوهرم کار خودشو میکنه مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 8212 اسی ای چند سال اخیر چیا خریدین؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی. ... چند ساله ازدواج کردی؟شوهرت موافقه چیزی نبری؟ سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 اسی ای چند سال اخیر چیا خریدین؟ خواهراش زنگ زدن نفری فلان مبلغ بدین مثلا جارو برقی یا سرویس آرکوپال بخریم سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14006 خداروشکر به حرفت گوش کرد.من هر چی هم بگم شوهرم کار خودشو میکنه دقیقاشوهر منم بفهمه من با چیزی مخالفم صد برابر بدتر میکنه سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33102 به دخترش گفتم خودمون عقلمون میکشه کادوبخریم بازاین پول جمع کردن چیه یکروز خونشون بودیم شوهرمدهن لقه برداشت گفت مادراین لجش گرفته من براروزمادر پول دادم گفتم برامن چرانگرفتی گفت اعتقادی به مناسبتهاندارم منم جلومادرش،گفتم وقتی نداری برامادرتم نداشته باش پارسال هم چیزی براش نگرفتم
miuuu عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 2366 چند ساله ازدواج کردی؟شوهرت موافقه چیزی نبری؟ دو ساله.شوهرم اگه میخواد خودش ببره من نمیرم
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33102 خداروشکر به حرفت گوش کرد.من هر چی هم بگم شوهرم کار خودشو میکنه دهه اول زندگیتورد کنی کم گمسرعقل میان😂