2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر به این مادرشوهر چی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 51 پست
من یکباراینکاروکردن بلایی سرشون اوردم دفه اول واخرشون شد😂

چه کردی؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
من باشم به هیچ عنوان نمیرم شده دعوا و کتک کاری کنم باهمسرم اونم نمیزارم بره... والا مادرا هم عوض شدن ...

ای خواهر

شوهر من از ۳ ماه پبش داره جون میده واسه پسرم برج ۱۱ تولد بگیره و چون من موافق نبودم بخاطرش منو کتک زد

احححححمق

الان دیشب پرو پرو گفت فرشا رو برای تولد پسرم بدیم قالیشویی 

منم گفتم من جلو جلو کتکش رو خوردم

خونه نمیمونم تا تو راحت تولد بازی کنی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی.چرا باید امسال چیزی ببرم.ینی یادم میوفته دوست دارم خودمو حلق آویز کنم

من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی. ...

لیاقت محبت ندارن بعضیا

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نمیدونم حکمتش چیه همیناکه پدرومادرشون تبعیض قائل میشن اذیتشون میکنن بی احترامی بهشون میکنن بازم وابس ...

من یک کلمه حرف مخالف رفتن بزنم، از لج من سینه خیز میره خونه مادرش

من فعلا خنثی حرف میزنم

به دختراش گفتم خودمون‌عقلمون میکشه یکچیزی بخریم بعدشم پارسال شوهرم‌برام کادونخریدگفتم حق نداری براما ...

خداروشکر به حرفت گوش کرد.

من هر چی هم بگم شوهرم کار خودشو میکنه

من پارسال گل و شیرینی و سکه خریدم البته پارسیان بردیم براش بعد خانوم اصلا برنداشت نگاه کنه بگه مرسی. ...

چند ساله ازدواج کردی؟

شوهرت موافقه چیزی نبری؟

اسی ای چند سال اخیر چیا خریدین؟

خواهراش زنگ زدن نفری فلان مبلغ بدین مثلا جارو برقی یا سرویس آرکوپال بخریم

خداروشکر به حرفت گوش کرد.من هر چی هم بگم شوهرم کار خودشو میکنه

دقیقا

شوهر منم بفهمه من با چیزی مخالفم صد برابر بدتر میکنه

به دخترش گفتم خودمون عقلمون میکشه کادوبخریم بازاین پول جمع کردن چیه یکروز خونشون بودیم شوهرم‌دهن لقه برداشت گفت مادراین لجش گرفته من براروزمادر پول دادم گفتم برامن چرانگرفتی گفت اعتقادی به مناسبتهاندارم منم جلومادرش،گفتم وقتی نداری برامادرتم نداشته باش پارسال هم چیزی براش نگرفتم