2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر به این مادرشوهر چی میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 51 پست
به دخترش گفتم خودمون عقلمون میکشه کادوبخریم بازاین پول جمع کردن چیه یکروز خونشون بودیم شوهرم‌دهن لقه ...

تو که شمشیر رو از رو بستی

مادرشوهرت باهات خوبه؟

من اگه این حرفو بزنم مادرش جرم میده میگه مادر پیدا نمیشه زن تا بخوای فراوونه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خواهر شوهر من از ۳ ماه پبش داره جون میده واسه پسرم برج ۱۱ تولد بگیره و چون من موافق نبودم بخاطرش ...

بگو چرا فرش بدی بشورن؟ چرا تولد بگیری؟ پولشو بده مادر عزیزت بیشتر خوشحال میشه تا خوشحالی پسر و نوش! بخدا قسم اگ جای تو بودم روز تولد میرفتم بیرون تا خودشون هر غلطی میخان بکنن! درضمن نذار دست روت بلند کنه توام بزنش اگ بفهمه میترسی ازش تمومه! میدونم زور ما از مردا کمتره ولی توام هرجور که میتونی و ازدستت برمیاد بزن که بفهمه اره پس اینم بلد بوده نخاد دستش هی هرز بره! 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

تو که شمشیر رو از رو بستیمادرشوهرت باهات خوبه؟من اگه این حرفو بزنم مادرش جرم میده میگه مادر پیدا نمی ...

اخه مادرش خیلی عوضیه بخوام کاراشو بهت بگم‌فکرمیکنی مادرشوهرت فرشته_اینحرفونمیزنه چون نمیخوادبچش اویزونش بشه دوباره وبرگرده بهش

بگو چرا فرش بدی بشورن؟ چرا تولد بگیری؟ پولشو بده مادر عزیزت بیشتر خوشحال میشه تا خوشحالی پسر و نوش! ...

خواهر

زور بیشتر که خودت گفتی

تازه شوهر من بزنمشوحشی تر میشهبدتر میزنه

فقط همون یکبار که جاس روی کتفم موند رفتم پزشکی قانونی 

البته شکایت نکردم اس‌ام اسی براش نرفته 

الان مطمئن نیست واقعا رفتم یا نه

ولی به شدت مهمونی و خصوصا تولد دوست داره

پول هم نداره ها

بیماره

برج ۱۱ اون هزینه ای که تولد میخواد بگیره من میتونم لباس عید بخرم

اما اون نمیفهمه

میگه هر وقت لنگه.ندی مخالفت کن

اما آخر اسفند میاد میگه من این مبلغ رو دارم بر اساس این خرید کن

خدایا

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
دهه اول زندگیتورد کنی کم گم‌سرعقل میان😂

رد کردم و طوری نشد😁 

با سه بچه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ