2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست
نه ربطی نداره خیلیا دختر قد کوتاه دوست دارن من از شما کوتاه ترم ۱۵۵ امولی هر کی اومد قدش بلند بوده و ...

منم خواستگارام بلند بودن ولی باخودم میگم نکنه بخاطر قدمه🤦🏼‍♀️بخدا مخ نمونده واسم 

منمدوست دارم من داره ۲۰‌سالم میشهمامانم همه رو رد میکنه خواستگاردانشگاه منم کلاسمون همه دختر

شانس این همه درس بخونی دانشگاتم تک جنسیتی باشه🤦🏼‍♀️

منم خودم رد میکنم اخه واقعا یسریاشون از من بشدت پایین اخه ضایعاتی؟باپراید؟🤦🏼‍♀️😐

خیلی رو مخم بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شانس این همه درس بخونی دانشگاتم تک جنسیتی باشه🤦🏼‍♀️منم خودم رد میکنم اخه واقعا یسریاشون از من بشدت ...

ببین 

مامانم اومده میگه فلانی پسرش وکالت قبول شده خواستگاری کرد من رد کردم

خب آخه مادر من

ببین شاید خوب باشه

فرهنگیانی؟

آره خوبه با دوستات بگرد با پدر مادرت دوست باش واقعا مجردیم دوران خوبی بود متاهلی سختی و مشکلات زیاد ...

با خواهرم بیشتر میگردم

نمیدونم منم دورمو میبینم دوس دارم متاهل شم🤣

از یه طرفم حوصله دوست پسر ندارم مختو میگیرن حوصله کاراشونو ندارم اونا عاشق اینن بازی کنن منم حیف مغزم نمیکشه وگرنه باهاشون بازی میکردم

ببین مامانم اومده میگه فلانی پسرش وکالت قبول شده خواستگاری کرد من رد کردمخب آخه مادر منببین شاید خوب ...

وا پسره خوب بوده که وکالت عالیه

چرا رد کردی تو حداقل یکی دوسال نامزد میموندین کارو بار اوکی بشه

ماشین و خونه داشت؟

نه من حسابداریم چون فنی بودم تک جنسیتیه

وا پسره خوب بوده که وکالت عالیهچرا رد کردی تو حداقل یکی دوسال نامزد میموندین کارو بار اوکی بشهماشین ...

من رد نکردم که

میگم مامانم‌ رد میکنه فوری اصلا بدون اینکه شرایط و بپرسه. بعد چند روز یهویی به من میگه اگه یادش بیوفته.

خیلی بدم میاد از این اخلاقش 

تازه طرف اصرار هم کنه منو خراب میکنه تا ول کنه

با خواهرم بیشتر میگردمنمیدونم منم دورمو میبینم دوس دارم متاهل شم🤣از یه طرفم حوصله دوست پسر ندارم مخ ...

آفرین به تو که اینقدر عاقل هستی و قدر خودت رو میدونی و دنبال این پسر های بی وفا دختر باز نیستی دوست پسر تهش گریه از زندگی افتادن تباه شدن عمر و ضربه خوردن دختر نیست هیچوقت زندگی خودت رو به این پسر ها نده که اونا جز رابطه جنسی هیچی نمیخوان فقط بلدن با دختر ها بازی کنن چقدر خوبه که ارزش خودت رو میدونی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
نه اینا به من میگم بنظرم بهش بگو دوسدارم ازدواج کنم

روم نمیشه اصلااا

از حرفام مشخصه بدم نمیاد

ولی اینجوری میکنه نمیدونم چرا 

تنها راهم اینکه خودم یه دوست پسر پیدا کنم 

ولی خب دانشگاهمونم آخه کلاسمون کلا ۲ تا پسر هست خوب نیستن

آفرین به تو که اینقدر عاقل هستی و قدر خودت رو میدونی و دنبال این پسر های بی وفا دختر باز نیستی دوست ...

فدای تو دختر نظر لطفته🩷

چند بار پسرارو امتحان کردم دیدم بجز چرب زبونی و مسخره بازی چیز دیگه ای ندارن و به دنبال منفعت خودشونن بقول تو رابطه جنسی و .. من دیگه قیچی کردن این چیزارو گفتم خودنو ببرم بالا ادم خوب بیاد خواستگاری ازدواج کنیم وگرنه دوست پسر و اینا رو نیستم دیگه

روم نمیشه اصلااااز حرفام مشخصه بدم نمیادولی اینجوری میکنه نمیدونم چرا تنها راهم اینکه خودم یه دوست پ ...

نه به من میگن پدرمم بهم میگه مثلا فلانی اومده نظرت چیه

باهاش صحبت کن بنظرم بگو الان تو سنیم دوس دارم تشکیل خانواده بدم و این حرفا

ایشالا پیدا کنی ولی من به شخصه قیچی کردم دم پسرارو رو چون بجز چرب زبونی و دروغ و منفعت چیزی ندارن عاشق بازی کردنن منم حیف حوصلشو ندارم وگرنه بازی میکردم من گفتم ایشالا یکی بیاد خواستگاری تایپم باشه ازدواج کنیم

فدای تو دختر نظر لطفته🩷چند بار پسرارو امتحان کردم دیدم بجز چرب زبونی و مسخره بازی چیز دیگه ای ندارن ...

آفرین گلم❤️🌹😍

برات بهترین ها رو میخوام امیدوارم یک ازدواج خوب داشته باشی و زندگی پر از خوشبختی داشته باشی💐

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍