2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 58 پست
نه به من میگن پدرمم بهم میگه مثلا فلانی اومده نظرت چیهباهاش صحبت کن بنظرم بگو الان تو سنیم دوس دارم ...

خیلی خوبه اینجوری

منم دوست دارم اینجوری عشق واقعی داشته باشم

چی کنم دیگه اینجوریه شرایطم

بعد از طرفی زیاد سینگل موندنم کلافه ام کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه اینجوریمنم دوست دارم اینجوری عشق واقعی داشته باشمچی کنم دیگه اینجوریه شرایطمبعد از طرفی زی ...

سعی کن رابطت رو با مادر صمیمی کنی بنظرم حل میشه

من تو رابطه بودم دوماهه جدا شدم

فهمیدم یکی دیگه رو دوس داره تو دلش طرف کلی التماس زنگ پیام ردش کردم

وای..من دور بریام همه متاهلن الان دختر داییم ۱۵سالشه متاهله🤦🏼‍♀️

دور و بریات بدبختن، تو هم باید بدبخت بشی؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مچکرم 🩷انشالله هرچی میخواید بزودی براورده بشه

مرسی ممنونم عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
منطقی بود😂🥹ولی از دور خوبن منم دلم میخواد خب😭😂

از دور خیلی چیزا خوبه. بزار بزرگ تر بشی، اصلا یه مدت ازدواج از سرت میپره

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بوسبتنمیدونم اخه منم میشینم فکر میکنم میگم نکنه کمبودی دارم این عتیقه ها میان

منم موندم چرا خاستگارای عتیقه گیر دخترای خوشگل میوفتن💅

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور