2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلییییی

46 بازدید | 3 پست

وسواس فکری داشتم و دارم.. دارم افسردگی میگیرم

دانشجوی ترم یک پرستاری هستم نمیخام رشتمو

اشتباه کردم فرهنگیان نرفتم اومدم پرستاری

چیکار کنم دلم میخاد بیاد توی حلقم

کاش هیچکاری نداشتم ن درس ن داشنگاه ن فکر و خیال فقط توی خونه میخوابیدم همین

توی داشنگاه حالم خیی بد میشه تحمل کلاسا برام خیلی سخته خیلی.. اصلا نمیتونم ب حرف استادها گوش کنم .. حالم اونقدری بد بود ک یکی از بچه ها توی کلاس عملی بهم میگه چته؟من میتوم کمکی بهت بکنم؟

یعنی از قیافم مشخصه حالم خوب نیست

برام دعا کنید لطفا

سلام من دهمی هستم امسال تجربیم ولی به احتمال خیلی بالا قراره تغییر رشته بدم و برم انسانی دنبال روانشناسی

یادم نیست از کجا پیدات کردم و نمیدونم چرا دقیقا دارم باهات صحبت میکنم ولی یه حسی بهم گفت بیام باهات حرف بزنم

درسته که سنم خیلی پایین تر از شماست و تجربم خیلی پایین تر هست ولی منم احساس شما رو نسبت به دروس تجربی پیدا کردم چون فکر و دلمون یه جا دیگس نمیتونم تمرکز کنیم و این طبیعیه 

پرستاری هم رشته خیلی خوبیه خودم مدتی بهش فکر میکردم راستش به همه شغلای تجربی فکر میکردم و با این عقیده که چون نمرم بالا بوده و استعداد دارم وارد این رشته شدم ولی تو این مدت فهمیدم علاقم به قدری نیست که اگه پول آنچنانی نداشت یا بدون تلاش و زحمت آنچنانی به شغلاش می‌رسیدم ادامش میدادم پس نباید خودمونو محدود ببینیم اینکه اول خودمونو بشناسیم و علایقمونو بشناسیم خیلی مهم تر از پول و بقیه چیزاست

توی این مسیر خیلیا مانعم شدن و فهمیدم هر رشته ای آدمایی داره که ازش بد میگن و باید همه حرفا رو بریزیم دور و با حرف دلمون پیش بریم

شاید اینکه شما پرستاری رو دوست ندارید یا الان حس میکنید نمیصرفه یه نشونس که بیشتر فکر کنید نمیگم فقط به فرهنگیان نه کلا به همچی حتی به خود همین رشتتون چون شاید بعدا علاقه مند شدید🤍💙و اینکه انقدرم راجب رشتتون بدبین نباشید من دوستانی دارم که برای این شغل جون میکنن

سلام من دهمی هستم امسال تجربیم ولی به احتمال خیلی بالا قراره تغییر رشته بدم و برم انسانی دنبال روانش ...

اخه عزیزم🥲مرسی ک پیام گزاشتی💜

راستش حرفت خیلی درسته واقعا آدم توی شغلی ک هست باید علاقه داشته باشه و متاسفانه مشکل من اینه ک واقعا نمیدونم علاقه ام چیه.. من حتی نسبت ب فرهنگیان هم حس خاصی ندارم

الان خداروشکر با وضعیتم کنار اومدم چون اونطوری کم کم داشتم افسرده می‌شدم. شاید هم ی روزی رشتمو تغییر دادم شاید هم ندادم .. ولی الان بهش فکر نمی‌کنم..  باید ی مدت صبر کنم و در آرامش تصمیم بگیرم

چیزی ک فهمیدم اینه ک زندگی هنوز تموم نشده من هنوز کلی فرصت انتخاب دارم توی زندگی پس فعلا ترجیح میدم در جریان زندگی قرار بگیرم 

تو هم اگه واقعا قصدت تغییر رشته هست واقعا خوب فکر بکن.. واقعا ببین علاقه ات ب روانشناسی واقعی هست

ک یوقت خدانکرده از کاری ک انجام دادی پشیمون نشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه عزیزم🥲مرسی ک پیام گزاشتی💜راستش حرفت خیلی درسته واقعا آدم توی شغلی ک هست باید علاقه داشته باشه ...

منم از اول علاقمو نمیدونستم چیه درسمم خوب بود ولی به خاطر اینکه خودم تصمیم میگرفتم بخونم نه به خاطر اینکه مجبور بودم و کار دیگه ای بجز اون نداشتم خودشم مامانم سختگیر بود و همینجوری میخوندم و نمره خوبم میگرفتم ولی بعدا تو دهم فهمیدم اصلا نمیدونم علاقم چیه اصلا نمیدونم با علاقه میخوندم یا نه

و راستش هنوزم تردید هایی دارم ولی احساس میکنم تو تجربی هم بمونم قراره بعدا بگم کاش میرفتم و امکانش کمتره که برم انسانی و بگم کاش تجربی بودم چون با سختی کنکور و درساش آشنا شدم واسه همون تصمیم گرفتم برم انسانی

منم از اول علاقمو نمیدونستم چیه درسمم خوب بود ولی به خاطر اینکه خودم تصمیم میگرفتم بخونم نه به خاطر ...

اها انشالله ک بهترین تصمیم رو بگیری 

ولی میگم واقعا خوب فکر کن با چند نفر مشورت بکن انشالله ک تصمیم درست رو میگیری