سلام من دهمی هستم امسال تجربیم ولی به احتمال خیلی بالا قراره تغییر رشته بدم و برم انسانی دنبال روانشناسی
یادم نیست از کجا پیدات کردم و نمیدونم چرا دقیقا دارم باهات صحبت میکنم ولی یه حسی بهم گفت بیام باهات حرف بزنم
درسته که سنم خیلی پایین تر از شماست و تجربم خیلی پایین تر هست ولی منم احساس شما رو نسبت به دروس تجربی پیدا کردم چون فکر و دلمون یه جا دیگس نمیتونم تمرکز کنیم و این طبیعیه
پرستاری هم رشته خیلی خوبیه خودم مدتی بهش فکر میکردم راستش به همه شغلای تجربی فکر میکردم و با این عقیده که چون نمرم بالا بوده و استعداد دارم وارد این رشته شدم ولی تو این مدت فهمیدم علاقم به قدری نیست که اگه پول آنچنانی نداشت یا بدون تلاش و زحمت آنچنانی به شغلاش میرسیدم ادامش میدادم پس نباید خودمونو محدود ببینیم اینکه اول خودمونو بشناسیم و علایقمونو بشناسیم خیلی مهم تر از پول و بقیه چیزاست
توی این مسیر خیلیا مانعم شدن و فهمیدم هر رشته ای آدمایی داره که ازش بد میگن و باید همه حرفا رو بریزیم دور و با حرف دلمون پیش بریم
شاید اینکه شما پرستاری رو دوست ندارید یا الان حس میکنید نمیصرفه یه نشونس که بیشتر فکر کنید نمیگم فقط به فرهنگیان نه کلا به همچی حتی به خود همین رشتتون چون شاید بعدا علاقه مند شدید🤍💙و اینکه انقدرم راجب رشتتون بدبین نباشید من دوستانی دارم که برای این شغل جون میکنن