2777
2789
عنوان

امروز پدرم اومده بود خونم ناهار که

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 60 پست
از اول بهش رو دادی؟ هرچی گفته مظلوم بودی؟

اره اولا خیلی مظلوم بودم ولی الان نه به شدت قبل،ولی خسیس وسفره تنگ اصلا دوست نداره کسی سر سفره اش باشه مخصوصا خانواده من ،هی جلوشون هم میگه بقیه غداهارو بزار یخچال بعد میخورم هی به قصد میگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اولا خیلی مظلوم بودم ولی الان نه به شدت قبل،ولی خسیس وسفره تنگ اصلا دوست نداره کسی سر سفره اش با ...

چ زشت  رفتارش خدا بهت صبر بده من ک غریبه ام با تاپیک شما برای پدرت ناراحت شدم چقدر بنده خدا معذب شده با رفتار همسرت

چ زشت رفتارش خدا بهت صبر بده من ک غریبه ام با تاپیک شما برای پدرت ناراحت شدم چقدر بنده خدا معذب شده ...

🥺🥺😞😞جلو پدرم شرمنده شدم ،خدا هیچکس تا  دم مرگش محتاج هیچکس نکنه

کلا میگم منظورم حالا به خاطر این موضوع نیست ، کاش خودتون میتونید شغل و درآمدی برا خودتون داشته باشید ...

والا  خانمایی هستن شاغل ک میگن شوهرامون حتی نمیزاره اختیار پول خودمونو داشته باشیم تا ی قرون درمیاریم سریع میگن تو زندگی باید خرج بشه بنده خدا میگف برا خودم چیزی نمیمونه ک خرج بشه میگف از وقتی کار میکنم همسرم راحت طلب شده کمتر ب کار دل میده میگ خرج زندگی کن و اجاره بده وو واقعا باید انتخاب درست باشه واگرنه هرکاری کنی مرد بد باشه زهر خودشو میریزه 

والا خانمایی هستن شاغل ک میگن شوهرامون حتی نمیزاره اختیار پول خودمونو داشته باشیم تا ی قرون درمیاری ...

خب این دیگه نهایت توسری خور بودن  هست .خانوم توسری خور بوده مرده هم سواستفاده گر ،چی بهتر از این ،خانوم همه ی نیازهای زندگی مرد رو فراهم می‌کنه دیگه به عبارتی برده داری نوین .خب جدا بشه این چه مرد و چه زندگی هست ؟ نباشه که بهتره .بعضی وقتا خود خانوما هممممم بعله !!! ی دوران آشنایی داشتن ،نامزدی داشتن حتما اونجا معلوم میشه دیگه اگر فرد سالمی باشه طلاق میگیره .اسمش همسر هست ن که برده .

خب این دیگه نهایت توسری خور بودن هست .خانوم توسری خور بوده مرده هم سواستفاده گر ،چی بهتر از این ،خا ...

والا نمیدونم من ک مجردم از ترس همین چیزا ادم جرات نداره ازدواج کنه ولی خب زیاد دیدم خانمای این شکلی ک شاغلن و شوهراشون از خداشون ک پول زن خرج زندگی کنن دیگ دلایل خودشو داره ک بخاطر بچه ها بخاطر فلان بهمان جدا نمیشم والا نمیدونم هرکسی ب طریقی نالانه