2777
2789
عنوان

خانوماااا توروخدا ا بیاین یه لحظه

111 بازدید | 27 پست

دخترم چند روز دیگه میشه یازده ماهش هفت کیلوعه قدشم 69 وزن تپلدش دوکیلو بود با قد 46

ماه های اول هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک ماهی یه کیلو اضاف میکرد همین که دوماهگیش تموم شد دیگه شیرخشکو نخورد منم بهش اصرار نکردم شوهرمم نمیزاشت بهش بدم زیاد درحد یکی دو وعده

الان دارم دق میکنم از ماه سوم نیم کیلو اضاف کرد به مرور زمان کمتر شد وزن گیریشم کند شد شیرم قوت نداره 

الان ایقد کوچولو لاغره که دلم میگیره میگم نکنه من درحق بد کردم نکنه شیرخشک بهترش بود همش دارم غصه میخورم میگم من برا بچم کم گذاشتم خیلی ریزع میزس

میگم نکنه در این ه هم همینجور ریزه میزه باشه دارم دق میکنم😭😭  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم باوزن 2240 و قد 46 به دنیا اومد الانم 5 سالشه هزار تا دکتر بردم دکتر غدد و اطفال و گوارش و همه چیز همشون میگن ژنش این شکلیه بچتون سالمه الانم شما شیر خشکم میدادی بچت همین بود این بچه ژنش این شکلیه خودتم الکی سرزنش نکن عذاب وجدانم نداشته باش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم خودتون هیکلی هستی یا ریزه میزه ؟شاید ژنتیکش اینه ... دخت عمه منم همین بود کلی دکتر و شییرخشکا وو مکمل غذایی گرون بش داد زیاد تغیرر نکرد چون ژنتیکش ریزه میزه بود

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

پسر منم باوزن 2240 و قد 46 به دنیا اومد الانم 5 سالشه هزار تا دکتر بردم دکتر غدد و اطفال و گوارش و ه ...

دقیقا منم همینو گفتم

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

بجای استرس ،دخترتون رو ببرید پیش فوق تخصص کودکان یا فوق تخصص غدد چکاپ میکنن ،و اگه لازم شد بهتون شیر ...

بردم عزیزم همش حداقل رو درنظر میگیرن میگن اگه بچت تو یکسالکی به وزن شیش کیلو نمی‌رسید مشکل داشت که رسیده اخه بچه یه ساله شیش کیلو بنظرت نرماله؟ من نمیگم مشکل داره که میگم کم وزنه وزن نمیگیره  

خیلی کند میره خیلی کم

بچه هایی که با وزن کم دنیا میان همینه تا ۳ سال رو رد کنه اگه ژنتیکش درشت باشه رشدش یهو زیاد میشه همینکه سالمه خدا رو شکر کن پسر منم همینجوره با کسیم مقایسش نکن فقط مهم اینه که رو نمودارش بره جلو 

بردم عزیزم همش حداقل رو درنظر میگیرن میگن اگه بچت تو یکسالکی به وزن شیش کیلو نمی‌رسید مشکل داشت که ر ...

مگه همه بچه ها باید تپل باشن من پسر اولم از نمودار سبز بالاتر بود الان کلاس ششمه هم قد و هم وزن از همکلاساش بیشتره ولی پسر دومم ۲۸۰۰ دنیا اومد الان ۲۲ ماهشه و ریزه هست ولی رو نمودار خودشه 

الان پسرتون چجوره قدش خوبه؟ کم وزنه؟ من بیشتر قد برام مهمه

نه ریزه میزه است 5 سالشه قدش 102 سانته وزنش هم 14 کیلو بیشتر نیست 

ولی چاره چیه میگن ژنتیکشه دکترگفت فقط میتونی امپول هورمون بزنی اونم خیلی عوارض داره خودتون میدونید من نمیدونم چی کار کنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲