2777
2789
عنوان

خانوماااا توروخدا ا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
بردم عزیزم همش حداقل رو درنظر میگیرن میگن اگه بچت تو یکسالکی به وزن شیش کیلو نمی‌رسید مشکل داشت که ر ...

منم مادرم ، کاملا درکتون میکنم عزیزم ،اگه تهرانید دکتر فوق تخصص غدد ببرید آدرس بدم ،لازم باشه حتما تجویز ویژه میکنن براتون ،ترجیحا سرخود مکمل بهش ندید ،من جاتون باشم برای راحتی خیال، یه چک میکردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهران نیستم 😔

آنلاین هم ویزیت میکنن ،اگه شرایطشو دارید ،فقط انقد بهتون بگم اگه با این دکتر مشورت کردید ،حرفش و نسخه ش عالیه 

بنظر منم کمبود وزن داره دخترتون ،اما دکتر ها معیار و فاکتور های خودشونو دارن ،اینه که نمیشه از هر کسی نظر بگیرید بانو 

قبلا اره درحد کمی روش میبست

خب شیرت چرب نیست آجیل گردو ابنا زیاد بخور شما خودتو اول باید تقویت کنی بعدم میان وعده یا شبا بهش شیر خشک بده من بچم تا ۱۱ماهگی قشنگ وزن میگرفت ولی بعدش قوت شیر کم میشه یعنی آبکی میشه باید با غذا جبران کنی پسر منم بعد ۱۱ماهی لاغر شد

بفرستین اسمو ادرسشو لطفا

فریبا قاسمی 

فوق تخصص غدد و متابولیسم ،تو شریعتی هست 

آدرسش سرراست خیلی 

میدونم هزینه ویزیت و چک کم نیست ،اما ازین خودخوری و نگرانی درمیاید بانو 

تو گوگل سرچ کنید هم اسم و آدرسش دقیق میاد

ایشالا که تن خودتون و کوچولوتون سلامت باشه تا آرامش بگیرید 🌹