2777
2789

فکر کنم از قبل بلاگر بودن بعد تو کار خیریه و از اینجور چیزا به نظرم بودن خیلی دقت نکردم 

به سرش فوت می‌کنه اسم پسرش سامیار بود کلاس اولم بود بعد این بچه به گلوتن ماده‌ای که تو آرد و اینا هست حساسیت داشت جوری که اگه می‌خورد نفس تنگی شدید می‌گرفت یه کمم می‌خورد  

خلاصه من شیرینی هیچی نمی‌تونست بخوره بعد این بچه بچه طلاق بود بعد باباش میاد دنبالش بعد از مدرسه می‌بردش خونه مادرش یعنی مادربزرگ پسره بعد فکر کنم اونجا آش پخته بودن چی پخته بودن که یکم توش آرد ریخته بودن غلیظ بشه 

مادربزرگ پدریش حواسش نبود این آشه رو بهش داده بود این بچه نفس تنگی گرفت باباش بردش درمانگاه نزدیک خونه گفته بود به دکتر که به گلوتن حساسیت داره و دکترت خنگ گفته بود گلوتن چیه 

پدر خلاصه توضیح داده بود همچین ماده‌ای توی آرد و اینا بعد این دکتره آمپول‌های اشتباه بهش زده بود دوز خیلی بالا که بچه دووم نیاورد همونجا فوت کرد با دستش می‌خواست شوک بهش بده ریه شو ترکونده بود استخوان جناق سینه تو قلبش رفته بود تا مثلاً رسیده بودنش بیمارستان مرده بود 

مرتیکه تو بلد نیستی دکتری بکنی از اول می‌فرستادیش بیمارستان بچه رو خوب آش و لاش کردیدبعد فرستادیش

💚🌱

وای مامانش سر خاکش انقدر گریه می‌کرد خیلی شیرینی خامه‌ای دوست داشت ی چون نمی‌تونست بخوره فقط خامه داخلشو می‌خورد مامانش براش نون خامه‌ای آورده گفت بیا مامان هر چقدر دوست داری بخور گریه می‌کرد مامانش نقاشی به سرشو آورده بود گفته بود مامان این زنمه این پسرمه اسم پسرم آرمانه 

خیلی غم انگیز من انقد گریه کردم امروز

💚🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی وقت پیش اتفاق افتاده

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚