2777
2789
عنوان

فقط خانومای متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رفتارش باهام اصلا سرد نمیشهکلی ام محبت کلامی داره ولی دیگه از لحاظ جنسی تا دو سه روز براش مهم نیس ...

هر سه روز یکبار تقریبا اسپرم جمع میشه و باید تخلیه شه 

بیشتر از ادن مردایی ک انجام مبدن چشمشون سیر نشده در حالی ک میل زنها بیشتره، برای همینه میگن خانوما ۹ برابر اقایونن

نه رفتارش باهام اصلا سرد نمیشهکلی ام محبت کلامی داره ولی دیگه از لحاظ جنسی تا دو سه روز براش مهم نیس ...

چی بگم عزیزم طبیعی به نظر نمیاد مخصوصا که اوایل رابطه مردا بی نهایت مشتاقن. به نظرم باهاش صحبت کن اگه نیازه دکتر بره

شما که تازه عقد کردید نباید اینجوری باشهحتما ادم سرد و بی احساسی هست

اتفاقااا خیلی مهر و محبت کلامی داره روزی نیست که محبت کلامی و عاشقتم رو نگه 

اما خب از لحاظ جنسی اینجوری نیست 

بله عزیزم طبیعیه وقتی کارشون راه میفته دیگه سگ محل میکنن تا چند روز.

شوهر منم همینه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

همسرت گرم مزاج نیست 

اصولا مردها اول ازدواج هرروز رابطه میخوان بعدش کم میشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

وا خب عادیه دیگه

شما تشنه آت باشه آب بخوری سیر بشی دیگه میل به آب نداری تا وقتی دوباره تشنه آت بشه دیگه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خب هر کس یجوره دیگه درسته اوایل اکثرا هرروز رابطه هست یا روزی چند بار اما به مرور کم میشه 

امیدورام حداقل همیشه همین دو سه روز یبار باشه سرد مزاج نباشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببینید وقتی که شب خیلی خوبی رو داریم و من میگم الان دیگه رضایتش جلب شده و مشتاق تر میشه کاملا برعکس ...

عزیز دل وقتی خیلی گرسنه هستی یه پرس غذای خوشمزه عالی میخوری و کامل سیر میشی و حسابی هم لذت میبری

دوباره دوست داری غذا بخوری؟ :/// خب رضایتش جلب شده تموم شده دیگه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...