2777
2789
عنوان

حامله ام دلم ترشی می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویار برای من جزُ علائم بارداریم بود که متوجه شدم باردارم ویار یه جوریه که آدم نسبت به یه چیزی انقد ا ...

دقیقا منم هنوز نمیدونستم حامله ام وحشتناک ترشی میخوردم یه شیشه ترشی رو یه دقیقه ایی تموم میکردم که متاسفانه بس که ترشی خوردم معده ام داغون شد

عزیزم بفهم داری چی میگی من تاپیک نزدم که برام پول بفرستن تاپیک زدم محض درد دل چون نمیتونم به کس دیگ ...

سلام دختر خوب من جواب اون کسی رو دادم که گفت بزنم به کارت ... میدونم شما همچین درخواستی نکردی و فقط هوس یه خوراکی کردی !!!

عزیزم شما کسی بهت میگه ما نیمدونیم راست یا دورغ بی اجترامی میکنی.میگی درک شعور نداری..من خودم اینجا ...

عزیزم هر موقع من تاپیک زدم برام پول بزنین بعد  این همه بد و بیراه می گفتن  تاپیک رو جهت درد دل زدم 

یه کار بر با کمال بی احترامی اومده میگه اون مردی که حامله اش کرده  فلان  ... که گفتم شعور نداره اگه شعور داشت این مدل حرف نمی‌زد 

استارتر هیچ وقت اینجا درد و دل نکن فقط زخم زبون‌میشنوی قفل کن برو بخواب یه کسی و چیزی هم فکر نکن تو حاملگي ادم‌آرامش میخواد سر و کله زدن با آدمای خود شیفته اینجا بدتر آدمو عصبی میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند