2777
2789
عنوان

حامله ام دلم ترشی می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2964 بازدید | 97 پست
وای یا خدا چ طرز صحبت کردنهبنده خدا مگه دور از جونش گدایی کرد ک اینجوری دربارش حرف میزنی از خدا بترس

واگذارش کردم بی‌خدا انشالله بدتر از من سرش بیاد 

بفهمه فلان روز فلان ادمو قضاوت کردم 

عزیزم شما کسی بهت میگه ما نیمدونیم راست یا دورغ بی اجترامی میکنی.میگی درک شعور نداری..

من خودم اینجا زخم خورده هستم

تعلیفم شدم برای کمک ..اونم به کسی ک اصلا هیچ جای شکی نبود.

کسی هم نگفت شما دروغ میگی ول از همین شگرد

خیل یها اینجا پول هنگفت به جیب زدن.

خب شما تاپیکات هست خودت خوستتی باردار بشی و گفتی دعام کنید باردارشم 

توی ۶ هفته ک از اسمان به زمین نیومده شرایط مالی شما.

بهتر بود اول به شرایطت نگاه میکردی ک برای ۲ سال اینده جیبت  پر از پول هست بعد اقدام میکردی.

ماهم جز احی گفتن و‌ناراحت شدن واقعا کاری از دستمون برنمیاد

جالا میخوای بگی بی شخصیت هستیم بی درک هستیم

نیمدونم.

یا هم باید بهت پول بدیم بری بخری.

خب خودت بگو ما چه کنیم؟

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=402563986]من تا ماه نهم هنینطوری بودم البته چیز خاص یامشخص نه ولی بوی هرچی می اومد یا صحبتش بود دلم میخواست وا ...[/QUOTE

درکت می کنم خیلی  حس بدیه آدم دلش بخواد نباشه حالا به هر شرایطی

عزیزم فک نکنم تو یکی دوماه اول آدم اینطوری ویار کنه حالا انشالله که جور شه پولش

ویار برای من جزُ علائم بارداریم بود که متوجه شدم باردارم ویار یه جوریه که آدم نسبت به یه چیزی انقد احساس نیاز میکنه که انگار تشنس و داره از تشنگی له له میزنه .

عزیزم با تمام احترامی که براتون قائلم این بار به کسی تو سایت پول بدین یا کمک کنین مجبورم دسترسیتون رو برای همیشه ببندم برای امنیت سایت و کاربرای ساده کسی حتی نیازمند واقعی باشه جاش اینجا نیست اینجا ادمهای زیادی میان بینشون کلاهب  ردا  و سواستفاده گر هم زیاده که از بچه ها سواستفاده میکنن اطرفتون خیلی ها هستن خیلی مکان ها هستن میتونین اونجا کمک کنین سایت پولی که میدین درست نیست اون پول برای اونا هم حلال نیست چون ممنوعه و صاحب سایت راضی نیست چون کمک شما یک درصده ولی کلاهبرداری 90 درصد همینطوری پای افراد کلاهب رادار  باز میشه به سایت اصلا اینا هیچی دیگه نمیتونیم جلوی اینایی که کمک میخوان رو بگیریم مدام تاپیک میزنن همینطوری داریم مدام قطع میکنیم بازم میان همین کاربر سومین کاربریشه دارم میبندم باز میاد چرا؟ چون کاربرایی مثل شما هستن که کمک میکنن لطفا به قوانین سایت احترام بذارین و به کسی تو سایت کمک نکنین

💕

با اینکه باردار نیستم

ولی دلم شدیداااااااا رب انار خواسسسسسسسسسسسستتتتتتتتتت

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

عزیزم شما کسی بهت میگه ما نیمدونیم راست یا دورغ بی اجترامی میکنی.میگی درک شعور نداری..من خودم اینجا ...

عزیزم مکه ایشون گفتن پول میخوام

ابشون اهل زاهدان هستن اونجا فرق خیلی زیاده لطفا الکی قضاوت نکنیم باور کن وقتی ادم تو این شرایط باشه خیلی زود دل ادم میشکنه

گل تو کلامت

ای بابا بنده خدا هرکی خواست کمک کنه محترمانه قبول نکرد واقعا چطور میتوتید دل یه آدم رو اینطور راحت بشکنید. من از هیچ چیزی توی زندگیم به اندازه شکستن قلب دیگران نمی ترسم چون به کائنات میرسه و کارما کار خودش رو میکنه