2777
2789
عنوان

یائسگی زود هنگام

1601 بازدید | 42 پست

دوستان مادرم چند ماهیه که دیگه پریود نمیشه ولی هنوز واسش زود بود که یائسه شه، بدنش گر میگیره و دچار عفونت واژینال هم شده ،راه حل غذایی یا دارویی برای این شرایط چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از قبل میوه و سبزیجات ،کلسیم بیشتر مصرف بشه تا یائسگی زود هنگام پیش نیاد

مصرف شکر و ارد سفید هم زیاد باعث یائسگی

ورزش، باید کرد

الانم پیش،پزشک برند بهتر

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
دکتر رفتن ؟ آزمایش اینا انجام دادن  ما یکی از فامیلامون از ۴۸ سالگی گر می گرفت بدنش آتش میشد و ...

آزمایش انجام دادن سطح یه هورمونایی پایین بود ولی تو نت سرچ کردم چیزی راجب اینکه چطور سطحشون بره بالا وجود نداشت

مادرت چند سالشه؟

مادر من 43سالگی یائسه شد،خیلی زود بود الان که 57سالشه پوکی استخون و پادرد و کمردرد خیلی اذیتش میکنه.

بهتره مادرت بره دکتر تا اگه امکانش هست با دارو پریود بشه،داروهایی هست که قاعدگی میارن.حتی داروهای گیاهی.....

خدایا شکرت   
آزمایش انجام دادن سطح یه هورمونایی پایین بود ولی تو نت سرچ کردم چیزی راجب اینکه چطور سطحشون بره بالا ...

بهتره بره متخصص غدد

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»