2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم زندگی کنم

105 بازدید | 8 پست

تا الان هم فقط به سختی ادامه دادم 

کاش بمیرم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من نیز

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوففف ، الان می‌خوام یه چُرتی بزنم ، فکر کن دیگه بیدار نشم😍

فکرشم حالمو خوب میکنه

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
باشه زندگی نکن اما زنده بمون

زنده موندنه بده

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

زنده موندنه بده

اره خیلی بده خیلی خیلی خاکستر میشی اما بعدش از خاکستر متولد میشی من خودم خیلی سختی کشیدم خیلی ناراحت شدم خیلی چیزای ناراحت کننده تجربه کردم هنوزم دارم درد می کشم اما به دید خوب به زندگی نگاه می کنم و دارم تلاش می‌کنم زندگی خوبی داشته باشم اما 2سال طول کشید تا خوب بشم و امیدوار باشم به زندگی