ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خونسرد مثلا هیچوقت عصبی نمیشن تو بحث میخنده آرومن،خودشونو منطقی نشون میدن اینا باسیاست هستن
من بهم میگن خوش به حالت بی خیالی منظورشون همونه؟مثلا شوهرم یه مشکل داره عصبیه من نشستم دارم لاک میزنم میشه خوش به حال تو.تو دلم میگم حتما بهم میگه خوش بهحالش که هیچی حالیش نیس🤕
من هیچ وقت راننده نمیشم چون فقط مستقیم میتونم برم😐یه بار دور یه فلکه وایسادم شوهرم نبود زنگ زدم پسر ...
خسته نباشی
یه سری یکی از اقوام بی شوهرش آومد خانه ما
رفتیم شهر بازی گفت شما بشین پشت فرمون
من تا وقتی شما هستید نمیتونم رانندگي کنم
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
🤣🤣🤣سلامت باشی😉😂خوبه دیگه ادم باید اینجور باشهخیلی بدم میاد ادم خودشو سانسور کنه سیاست به خرج بده هووووف بعضیا تو جمع خودشون با فوش و لگد با هم حرف میزنن ولی تا میرن یه حای حدید یا ادم جذید میبینن میشن خدای صبر و اخلاق😵💫😂