2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قضیه برعکس بود اقایونی هستن ک اصن کوتا نمیان دور از جون شما کف خیابونا از ادمای بیشعور پره ول ...

اره قبول دارم رانندگی برای خانم ها خیلی سخته سر همین لج ها

مخصوصا برخی از شهرا 

من همیشه به خانوم ها راه میدم تو رانندگی 

یا به عابرین پیاده مخصوصا اگه با بچه باشن 

راه به عابر پیاده یعنی جوری بهش راه بدی تا احساس امنیت کنه و راحت رد بشه نه اینکه با ترس رد بشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره قبول دارم رانندگی برای خانم ها خیلی سخته سر همین لج هامخصوصا برخی از شهرا من همیشه به خانوم ها ر ...

البته این چند سال اخیر راننده های ماشینای سنگین تو‌جاده ها بکم انعطاف پذیرتر شدن 

قبلا وقتی ی خانم تو‌جاده های بین شهری میدیدن حس میکردن ب قلمروشون تعرض شده  سرب سرش میذاشتن الان انگار عادت کردن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چقدر خوب که با حوصله اید آفرین.

مرسی اره  خیلی صبورم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کلا از نظر دقت وهوش واینا میگم.مردا بعضیا انگار تو شکم مامانشون راننده به دنیا اومدن بس دس فرمونشون ...

پس راننده خانم خوب اطرافت ندیدی 

عروس داداشم دس فرمونش فوق العادس با سرعت پارک دوبل میزنه اونم جای شلوغ

انگار از شکم مامانش راننده به دنیا اومده

البته این چند سال اخیر راننده های ماشینای سنگین تو‌جاده ها بکم انعطاف پذیرتر شدن قبلا وقتی ی خانم ت ...

خخخخخ واقعا؟ 

دقت نکرده بودم 

شاید اثر دوپینگ شون کم میشده