2777
2789
خسته نباشی یه سری یکی از اقوام بی شوهرش آومد خانه ما رفتیم شهر بازی گفت شما بشین پشت فرمون من تا وقت ...

یه بار خواهرم گفت همرام بیابرا اموزش مرد گرفتم که ترسم بریزه اینقدر خندیدم من عقب ماشینه. یه هو خواهرم هول میشد میگف عه پیر مرده آقاهه میگف بزن بهش کن.آخرم از ترس راننده نشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تا وقتی آقاهه خانم هول میشه نمیتونه رانندگی کنه.🤕

بندگان خدا 

البته منم میترسم تو ماشین کسی میشینم 

چه مرد باشه چه زن باشه 

چون فقط به رانندگی خودم اطمینان دارم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حرف خودشو میزده فقط😂

خیلی بی منطق بود واقعا 

و من با لبخند میگفتم بابا تو زدی اشکال نداره بیخیال

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بندگان خدا البته منم میترسم تو ماشین کسی میشینم چه مرد باشه چه زن باشه چون فقط به رانندگی خودم اطمین ...

منم رانندگی بابامو خیلی قبول دارم اب تو دلم تکون نمیخوره حین رانندگی.

یه بار خواهرم گفت همرام بیابرا اموزش مرد گرفتم که ترسم بریزه اینقدر خندیدم من عقب ماشینه. یه هو خواه ...

واقعا میگفت پیرمرد رو بزن؟؟😅 

شاید میخواسته ترسش بریزه ولی خودش ترمز زیر پاش هست دیگه 

اره ترس داشته باشی راننده نمیشی 

من حقیقتش خیلی خسته ام از رانندگی 

وقتی پیاده باید برم جایی خیلی لذت میبرم 

ولی خب رانندگیم واقعا خوبه 

وحتی پشت فرمون هم خیلی میام سایت 

دقت برخی سوالات رو پشت فرمون ج میدم 

حتی بعضی اوقات مینویسم پشت فرمونم میام و جواب میدم

واقعا میگفت پیرمرد رو بزن؟؟😅 شاید میخواسته ترسش بریزه ولی خودش ترمز زیر پاش هست دیگه اره ترس داشته ...

آقاهه خیلی شوخ بود.یه پیرمرد با عصا داشت یواش از شانس خواهرم تو خیابون رد میشد خواهرم از ترس گفت وای پیر مرده گفت بزن بهش کن.

آقاهه خیلی شوخ بود.یه پیرمرد با عصا داشت یواش از شانس خواهرم تو خیابون رد میشد خواهرم از ترس گفت وای ...

لهش چرا ب میشه😐 هنوز میشینیم دور هم تعریف میکنیم کلی بهش میخندم😂😂😂

لهش چرا ب میشه😐 هنوز میشینیم دور هم تعریف میکنیم کلی بهش میخندم😂😂😂

فکر کن یه ماشین از عقب داشت میومد میگف وای داره پشت سرم ماشین میاد میگف تو چیکار اون داری راه خودتو برو😂😂😂😂

فکر کن یه ماشین از عقب داشت میومد میگف وای داره پشت سرم ماشین میاد میگف تو چیکار اون داری راه خودتو ...

شانسش یهو پیزن یواش یواش میومد از خیایون رد شه یا پیرمرد با عصا اروم اروم رد میشد😂😂😂😂😂