2777
2789
پس چرا من نمیتونم دوسش داشته باشم؟! اینم عین قباد به زور منو نگه داشته میدونه من دوسش ندارم ولی اون ...

الان ازدواج كردي يا فقط دوستيه؟ زندگي مثل فيلم نيست. بايد كسي رو انتخاب كني  كه دوستش داري و به دلت بشينه 

نمیتونه. هیچ جوره راضی  نمیشم تو زندگی. فقط میبینم که اون از داشتن من چقد خوشحاله

من توی یه رابطه دوستی موقعیتم مثل شما بود و راستش منم نتونستم دوستش داشته باشم.چون مطابق معیارهام نبود.نمیدونم اگه یکم شبیه معیارام بود میتونستم عاشقش بشم یا نه.ولی کلا از این حس بدم میاد که با کسی باشم و فقط اون منو دوست داشته باشه و من اونو نه.البته برعکسشم بده.چی بگم😬

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختراااااااا اگه از تی وی میبینید کدوم شبکه چه ساعتی

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
الان ازدواج كردي يا فقط دوستيه؟ زندگي مثل فيلم نيست. بايد كسي رو انتخاب كني  كه دوستش داري ...

آفرین

این به دل نشستن خیلی مهمه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

دلت پیش کس دیگه ای هست اگه اره اون شخص برای داشتنت چیکارکرده  تویه قبادداری توزندگیت که میخوادبه زور نگهت داره ؟میدونی چرا چون اگه نباشی  مرگو وزندگیش براش فرق نداره چون تورو قلب خودش میدونه اگه قلبش بره دیگه زنده نمیمونه اسمشو زورنذارعشق بذار دوست داشتن حقیقی بذار

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
دلت پیش کس دیگه ای هست اگه اره اون شخص برای داشتنت چیکارکرده  تویه قبادداری توزندگیت که میخوادب ...

نه بابا دلم پیش کسی نیست ولی خب واقعا کمبوده یه آدم تو زنذگیم که با دیدنش قند تو دلم آب شه رو احساس میکنم. که از افتادن شمارش رو گوشیم ذوق کنم.که دلم بخواد براش کادو بخرم. وقتی درد داره سر درد بگیرم!

زنا از مردای آویزون بدشون میاد 

اشتباه نکن زنا ازمردای بی لیاقت بدشون میاد من شخص اول زندگیمو بااینکه بینهایت همودوستداشتیمو الانم داره فقط بخاطر بی لیاقتیش گذاشتم کنار حتی تودلم گاهی متنفرم میشم یه مدت ازهردو فاصله بگیر خودت میفهمی عشق کی قشنگتره

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
به نظرم کلا ازدواج خرررر است

نباید خیلی سخت بگیری سعی کن نگاه امیدوار کننده داشته باشی وفقط به خودت انرژی مثبت بدی

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉