2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط نقی

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
پس چرا من نمیتونم دوسش داشته باشم؟! اینم عین قباد به زور منو نگه داشته میدونه من دوسش ندارم ولی اون ...

چون شاید اینکه همیشه توی ذهنت هست که دوسش نداری باعث شده خوبیاشو نبینی و عاشقش نشی.بنظرمن عشقی که با شناخت بوجود بیاد خیلی باارزشه.شما سعی کردی خوبیاشو ببینی بدون هیچ فکردیگه ای؟ ببینی اصلا قابل عاشق شدن هست؟!میتونه معشوقت باشه یا نه

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
صابر

یکمم بریم اونورتر  کوزی کوه شر

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
چون شاید اینکه همیشه توی ذهنت هست که دوسش نداری باعث شده خوبیاشو نبینی و عاشقش نشی.بنظرمن عشقی که با ...

نمیتونه. هیچ جوره راضی  نمیشم تو زندگی. فقط میبینم که اون از داشتن من چقد خوشحاله

کسی که دوسش داری کسی هست که خودت توذهنت بزرگش کردیو هیچ ایرادی ازش نمیبینی حتی اگه بهت ظلم کنه ولی ک ...

منم عاشقانه کسی رو دوست داشتم ولی اون لیاقت نداشت

بعدش با کسی دوست شدم که علاقه ای بهش نداشتم ولی اون عاشقم بود

باعث شد خیلی حس ها رو درونم بیدارکنه که مرده بودن

میخوام ببینم زندگی با کسیکه دوست داره قشنگتره یا کسیکه دوسش داری

دوستت داره قشنگ تره چون کسی که دوستش داری عیب هاشونمیبینی وهمه چیش قشنگه ولی بعد زیر یه سقف تازه میخای حلاجی کنیش چون تکراری میشه حالا تازه میبینی که اون چیزی نبوده که تو میدیدی 😎😎😎😎😱😱😱😱😱😳😳😳بعد اینجوری میشی 😭😭😭

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉