2777
2789
عنوان

چجوری خدارو یاد میکنید

92 بازدید | 24 پست

من دوست دارم خدا رو کنارم حس کنم همیشه یک مدت خوب پیش رفتم نماز مدیتیشن حرف زدن الان حس هیچی نیست اما دوست دارم خدارو کنارم حس کنم دائمی

شما چچججوری این حس رو بیدار میکنید روشتون چیه هر چی کمک کنه براش حمد میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دفتر خاطراتم براش نامه مینویسم نوشتن ارومم میکنه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

چ قشنگ

پیشنهاد میکنم شما هم انجام بدی هروقت ارزو یا خواسته ای داری برای خدا بنویس (البته همینجوری تو دلتم بگی خدا میشنوه) ولی من بیشتر مینویسم

نیازم نیست خیلی لفظ قلم بنویسی فقط هرچی تو دلته خیلی ساده بنویس

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من کلی راه امتحان کردم 

کلی دین امتحان کردم در موردشون  خوندم رفتم محل عبادتشون ، شناخت پیدا کردم

دیدم تهش نماز و قرآن رو بهتر بلدم

چسبیدم به همین

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

باش حرف بزن .یه مثال دیگه یه کاربر بود اینجا میگفت انگار خدا پیشمه باهاش چایی میخورم خیلی قشنگ بود ت ...

وای اره دقیقا منظورم همچین چیزیه مثل عاشق مجنون باشین

در مورد چی مینویسید

آرزو هایی که دارم

اینکه صبح از خواب بیدار میشم راحت نفس میکشم میتونم راه برم میتونم ببینم میدونی دوستم به این فکر میکنم که خیلیا هستن که دیدن عزیزترین آدم زندگیشون بزرگترین حسرتشونه یا اینکه بدون کمک کسی نمیتونن راه برن و غذا بخورن و...

خدا رو حس میکنم که یه روز دیگه بهم این شانس رو داد که بلند شم برم سرکار دانشگاه تلاش کنم واسه زندگیم

خدارو کنارم حس میکنم وقتی قشنگیای بابامو میبینم 

خدارو حس میکنم وقتی نگرانی ها و زحمت های مامانم رو میبینم 

خدارو حس میکنم وقتی توی تاریک ترین روزای زندگیم یه نشونه تو مسیرم میذاره که میشه کور سوی امید و باعث میشه ادامه بدم

اشک شو،اما نه تو غم.

من کلی راه امتحان کردم کلی دین امتحان کردم در موردشون خوندم رفتم محل عبادتشون ، شناخت پیدا کردمدیدم ...

چ خوب چ دینایی رو امتحان کردی

بودا هم خیلی خوبه

اره نماز من دوست دارم 

خدا رو جور خاصی تصور میکنی؟

لطفا از تجربه هات ب منم بگو