2777
2789
عنوان

یکی تو فامیل آبرو و شرف همه رو برده

156 بازدید | 10 پست

خیر سرش داروسازی خونده ارث خوبی بهش رسیده رفته تو کار اهنگ و خوانندگی معروف شده اونم به شکل افتضاح همه دارن مسخرش میکنن انقدر که پست های پیج شو محدود به کامنت گذاری کرد که کسی واسش کامنت نذاره از بس فحش خورد تو برنامه رادیو جوان مهرداد رییسی همیشه مسخرش میکنه کل فامیل میگن اهنگ نخون مسخرش میکنن خودش ول‌کن نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمعن باشه یروزی اینقد موفق میشه که همه ماتشون میبره

به جای مسخره کردن تشویقش کنین

همه که از تو شکم مادر بلد نبودن 

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

زندگی خودشه 

دوست داره بخونه 

اگه هم آبرویی رفته باشه آبرو خودش بوده

نه فامیل

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

مث پسر مهران مدیری 

مایه آبرو ریزی و خنده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دمش گرم که اینقد تو کارش مصممه بی خیال همه. مهرداد رییسی خ...ره کیه مهم خودشه حال دلش خوبه و اون کاریو انجام میده که دوست داره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻