2777
2789
عنوان

برگشت علایم افسردگی و مصرف دوباره آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 25 پست
عزیزم شما دفعه قبل چیکار کردی خوب شدی

همون مصرف آسنترا به مدت ۹ ماه .واقعا وضعیت وحشتناکی بود یه افکاری تو ذهنم میومد که از خودم میترسیدم واقعا.بی قراری شدید .بی خوابی .استرس وحشتناک .گیجی .حس دیوانه شدن .افکار مزخرف .الان تا احساس کردم دوباره داره شروع میشه آسنترا رو شروع کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم حتما❤️وسواس فکری عملی در مورد بارداری و ویروس های مقاربتی با اینکه مجردم و فعالیت جنسی ندارمقبل ...

بله انشاالله که خیلی زود حالت خوب باشه .اگر روانشناست توصیه به مصرف دارو کرد مقاومت نکن و شروع کن .بالاخره بیماریهای اعصاب هم جزئی از بیماربها هستن و احتیاج‌ به درمان دارند .مادر خودم‌ استرس و علایم افسردگی داشت دنبال درمان نرفت و اقدام نکرد اون استرس شد پانیک‌و بیچاره اش کرد .به خاطر همین چون‌مادرم‌رو دیدم ترسیدم و سریع اقدام به درمان کردم.

بله انشاالله که خیلی زود حالت خوب باشه .اگر روانشناست توصیه به مصرف دارو کرد مقاومت نکن و شروع کن .ب ...

چون وسواسم تازه ست و سریع اقدام به درمانش کردم،فکر کنم بتونم بدون دارو از ذهنم پرتش کنم بیرون

حقیقتا از دارو مصرف کردن وحشت دارم میترسم وابسته شم بهش

حالا تلاش خودمو میکنم اگه تا چندماه دیگه همچنان حالم همینجوری بود میرم پیش روانپزشک

چون وسواسم تازه ست و سریع اقدام به درمانش کردم،فکر کنم بتونم بدون دارو از ذهنم پرتش کنم بیرونحقیقتا ...

انشاالله که بدون دارو موفق بشی عزیزم.بله منم موافق دارو نبودم و نیستم ‌.انشاالله که ادامه دار نباشه.

انشاالله که بدون دارو موفق بشی عزیزم.بله منم موافق دارو نبودم و نیستم ‌.انشاالله که ادامه دار نباشه.

ممنونم عزیزم،انشالا که حال توم خوب بشه

واقعا تحمل هر مریضی جسمی رو دارم،اما اختلال روانی خیلی سخته