2777
2789

سلام .من حدود ۹ ماه پیش یکسال آسنترا مصرف کردم ۹ ماه خوب بودم میبینم وسواس فکری و اضطراب داره برمیگرده تا اون علایم وحشتناک افسردگی برنگشته شروع کردم خوردن آسنترا .دفعه قبل حال وحشتناکی داشتم جوری که از یادآوریش تنم میلرزه و کابوسه برام.الان ۵۰ میخورم .فکر کنم با این وضع تا اخر عمر مصرف کنم.کیا مصرف میکنند ؟چند وقته؟

من که فکر کنم باید تا اخر عمر مصرف کنم

سالهاست مصرف میکنم

حتی دکتر گقت اگر باردار هم شدی قطعش نکن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

از اسنترا حس خوبی ندارم فلوکستین ضعیفتره ولی بنظرم عوارض و اون لرزشی ک موقع خوردن اسنترا میگرفتم رو نداره البته من سرخودقطع کردم حوصله مصرف طولانی برای اثرش رو نداشتم ولی نظافت و رسیدگی ب خودم بیشتر شد همین اون شادی فقط با رسیدن به اهدافت بدست میاد تو قرصا دنبالش نباش

Oh baby

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که فکر کنم باید تا اخر عمر مصرف کنمسالهاست مصرف میکنمحتی دکتر گقت اگر باردار هم شدی قطعش نکن

قطع نکن .من خودم استرس زندگیم خیلی زیاده .همینها تلنگر میشه و باعث برگشت بیماری میشه .شما چند وقته مصرف کردی؟دوز چند ؟

قطع نکن .من خودم استرس زندگیم خیلی زیاده .همینها تلنگر میشه و باعث برگشت بیماری میشه .شما چند وقته م ...

نمیدونم چند ساله 

شاید بیشتر از ۴ سال

یه مدت ۱۰۰

الان ۵۰

اگر مصرف نکنم حالم داغونه

الان خداروشکر بهترم

قبلا قرص های دیگه ای هم مصرف میکردم همراهش

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

تاحالا برای درمان وسواس فکری و اضطرابت تلاش کردی؟و اینکه خوردن قرص ها باعث میشه حالت چجوری بشه؟

بله پیش روانشناس رفتم .ورزش میرم .پیاده روی .ولی لامصب استرس زندگیم زیاده و واقعا توان مریض شدن دوباره رو ندارم .از ۲۰ سالگی مریضی من شروع شد به محص ازدواجم ۲۰ سال برای نرفتن به دکتر جنگیدم‌تا دیگه امسال نتونستم علایمش وحشتناک بود سه ماه مردم تا خوب شدم .به خاطر همین خیلی میترسم و همین ترس بدترم کرده .مادرم هم همینجوریه .ما زمینه وراثتی داریم

نمیدونم چند ساله شاید بیشتر از ۴ سالیه مدت ۱۰۰الان ۵۰اگر مصرف نکنم حالم داغونهالان خداروشکر بهترمقبل ...

خدا رو شکر انشاالله همیشه خوب باشی .همین که دوزش و پایین آوردی نشانه خوب شدن هستش 

از اسنترا حس خوبی ندارم فلوکستین ضعیفتره ولی بنظرم عوارض و اون لرزشی ک موقع خوردن اسنترا میگرفتم رو ...

آسنترا خیلی سبکه داروی خیلی خوبیه .دفعه پیش من و از مرگ‌ نجات داد .شما حتما زیاد حالت بد نبوده که اصرهری به مصرفش نداشتی .انشاالله همیشه خوب باشی و به دهرو احتیاج نداشته باشی

آسنترا خیلی سبکه داروی خیلی خوبیه .دفعه پیش من و از مرگ‌ نجات داد .شما حتما زیاد حالت بد نبوده که اص ...

من خیلی  افسرده  و غمگین بودم افکار خودکشی شدید خودم خواستار دارو شدم فک کردم نجاتم میده درکل دارو های افسردگی خوبن اما اثر دارونمایی دارن بیشتر ینی تو انتظار داری چون دارو میخوری خوب شی یجور حالت تلقین داره

من متوجه شدم افسردگی دلایل مختلف داره و قرص فقط یکی از هزار دلیلشو برطرف میکنه از نظرم هرچی دکتر گفته انجام بدید ولی به قرص اگتفا نکنید تراپی برید هدف پیدا کنید و حتما بهش برسید وگرنه  نرسیدن به هدف بیمارتون میکنه جوری که هیچ قرصی نجات بخش نیس

Oh baby
عزیزم شما هم برای من دعا کن انشاالله که همیشه حآلت خوب باشه.مشکلت چیه عزیزم؟

چشم حتما❤️

وسواس فکری عملی در مورد بارداری و ویروس های مقاربتی با اینکه مجردم و فعالیت جنسی ندارم

قبل استفاده از حموم و دسشویی بارها وسایلشو میشستم میگفتم کثیفن..

مدت یکماه اینجوری بودم که نذاشتم ادامه دار شه از یه روانشناس آنلاین کمک گرفتم الان مشغول درمانشم ولی اضطراب بیچارم کرده..

بلاخره اضطراب هم بخشی از فرایند درمانه..

من خیلی افسرده و غمگین بودم افکار خودکشی شدید خودم خواستار دارو شدم فک کردم نجاتم میده درکل دارو ه ...

بله ممنونم ازتون و مطالب زیباتون .من اصلا خودم با دارو موافق نبودم ولی واقعا وضعیتم خیلی حاد بود .چاره ای نیست .بله حتما توصیه هاتون رو عمل میکنم