2777
2789
عنوان

بنظرتون من میتونم کارای دولتی برم

105 بازدید | 19 پست

اینجا دیدم تاپیک زده بودن بخاطر پرونده شکایت گزینش فرهنگیان رد شده

من برادرم دوتا پرونده شکایت دعوا و فحاشی داره دفعه اول دیه دادیم دفعه دوم هم دادگاه نرفت حکم جلبش اومد

از چند نفر پرسیدم گفتن اعضای درجه یک نگاه میکنن

خیلی دوست داشتم این همه درس که میخونم و خوندم تهش کار دیگه گیرم نیومد هیات علمی بشم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

وقتی گند میزنن به آیندمون و بی فکرن💔

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودت مهمی فقط....مگه اینکه اعضای درجه یک سی..اسیباشن

یه بنده خدایی میگفت برادرش میخواسته بره نظام به عموش که پرونده داشته گیر دادن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
وقتی گند میزنن به آیندمون و بی فکرن💔

اره

متاسفانه با این حجم از بی پولی مجبور شدیم دیش بدیم چون زورگویی میکنه

برادرم تو خونه که خیلی اذیت میکنه مارو

حتی ممکنه مورد خواستگار خوب هم از دست بدم اگه درباره داداشم و کاراش بفهمن میرن بر نمیگردن

شاید نظام فرق داشته باشه ولی میدونم آموزش پرورش گیر نمیده

من شغل دولتی و استخدامی دوست ندارم

دنبال کار آزاد هستم ولی اگه موفق نشدم باید برم استخدامی

ارهمتاسفانه با این حجم از بی پولی مجبور شدیم دیش بدیم چون زورگویی میکنهبرادرم تو خونه که خیلی اذیت م ...

داداشای من دعوا نمیکنن ولی کلن خونوادمون خیلی رفت و امدی نداریم رفت و امد نداشتن خیلی آینده دختر خونه رو تخت تاثیر قرار میده

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

منم برادرم پرونده چاقو کشی داشت رد شدم نمیدونم برای این بود یا چیز دیگه

برای استخدامی کجا رد شدین

درمورد اعضای درجه ازت سوال میپرسن ولی فقط سواله نه اینکه برن پرونده تک تک رو در بیارن

نمیدونم والا..‌‌بعضی جاها مث نظام باید تمام سوابق حتی پرونده های شکایت اعضای خانواده رو بگی

حالا اینکه برن پرونده دقیق بررسی کنن نمیدونم

داداشای من دعوا نمیکنن ولی کلن خونوادمون خیلی رفت و امدی نداریم رفت و امد نداشتن خیلی آینده دختر خون ...

ماهم همینطور

ما تو محل به خانواده دعوایی مشهور شدیم دعواهامون تا توی کوچه خیابونای محل کشیده شده

هعییی خودم خیلی بی حاشیه ام ولی خانوادم.‌‌‌‌..

خیلی اینجا دیدم میگن به خانواده نگاه کنین اگر خانوادش بد بود خودش هم همینطوریه وصلت نکنین..واقعا قلبم میشکنه اخه گناه من این وسط چیه