2777
2789
عنوان

بنظرتون من میتونم کارای دولتی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 19 پست
ماهم همینطورما تو محل به خانواده دعوایی مشهور شدیم دعواهامون تا توی کوچه خیابونای محل کشیده شدههعییی ...

دقیقا مگه دست خودمون بوده تو این خونه دنیا اومدیم ما از خیلیای دیگه که تو خونواده ظاهر دار دنیا اومدن محترم تریم خود من دختر عمو دارم خونواده خوب با همه رفت و امد میکنن میگن میخندن پولدارن ولی دخترشون به هیچ پسری نه نگفته بازم این دختر احتمال ازدواج خوبش بیشتر از ماس چون خونواده خوب و پولدار داره 

ولی غصه نخور خدا قسمت تو رو به هیچکی نمیده من خداروشک این ماه عقدمه نامزدم وضعش خوبه دکتره قیافشم خوبه دیگه  همه قراره پشت سرم بگن سیب سرخ گیر شغال اومد بخاطر خونواده و وضع مالیمون و این داستانا یعنی میخوام بگم خدا برات قشنگ میچینه 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

دقیقا مگه دست خودمون بوده تو این خونه دنیا اومدیم ما از خیلیای دیگه که تو خونواده ظاهر دار دنیا اومد ...

چقدر خوب عزیزم به سلامتی مبارک باشه انشالله خوشبخت بشی

بله همینطوره خانواده تاثیر زیادی روی موفقیت ادم داره

عموم مردم به قسمت اعتقاد دارن ولی من نمیدونم...از لحاظ دینی تحقیق کردم ازدواج تو تقدیر انسان نیست خودش انتخاب میکنه

مثلا اینکه خانواده من اینجوری باشن و خواستگارای سطح بالا نیان تقدیره ولی اینکه کیو انتخاب کنم دست خودمه

البته استثناهم هست...مثل جورجینا که از فرش به عرش رسید

راستی عزیرم شما چند سالتونه سنتی آشنا شدین؟ 

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر خوب عزیزم به سلامتی مبارک باشه انشالله خوشبخت بشیبله همینطوره خانواده تاثیر زیادی روی موفقیت اد ...

اره اینم هس 

مرسی عزیزم

19 سالمه میشه گف سنتی تو مجلس روضه منو دید و دیگه با خونواده اومدن خواستگاری 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

اره اینم هس مرسی عزیزم19 سالمه میشه گف سنتی تو مجلس روضه منو دید و دیگه با خونواده اومدن خواستگاری

اهوم  سن مناسبی برای ازدواجه

من ۲۴ سالمه امروز مامانم بهم میگفت پیر شدی

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
اهوم سن مناسبی برای ازدواجهمن ۲۴ سالمه امروز مامانم بهم میگفت پیر شدی

هیچم پیر نشدی بگذره هم نمیشی منم دلم نمیخاست این ین ازدواج کنم میخاستم درس بخونم تو دوراهی بودم ولی بخاطر خونواده ای که دارم گفتم شاید دیگه همچین فرصتی گیرم نیاد و رفتم وگرنه هیچوقت این سن ازدواج نمیکردم