2777
2789

الان از ۷۷ به ۶۹ رسیدم اما شدید شکم و پهلو دارم. نکنه بخاطر زایمان دوم اینجوری شدم؟؟؟؟ میترسم ۴۰ کیلو هم بشم باز این شکم پهلو نره خیلی گندن. دیکه نمیرن؟؟؟ فقط رژیم میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد دومی دیگه شکمم تخت نشد همش فکر میکنم بخاطر سزارینه اخه اولیم طبیعی بود شکمم بعد چند ماه تخت ...

منم ۲ تاش سزارین بودم و تو بارداری دومی ماه آخر یهو کلی پهلو در آوردم و عرض بدنم گنده شد... شما لاغر شدی و تخت نشد؟؟؟ من بخدا بدونم میره تا ۴۰ کیلو هم میرم. دیگه تخت نمیشه یعنی

از اونجا ها که نمی‌خوایم کم میشن

من یه شلوار سایز ۴۰ داشتم اندازم نمیشد الان که وزنم ۶۹ شده اندازم شده زیپش بسته شد اما شکم پهلو از بالای شلوار میزنه بیرون وقتی می شینم. خیلی خنده داره عین ورمه

منم ۲ تاش سزارین بودم و تو بارداری دومی ماه آخر یهو کلی پهلو در آوردم و عرض بدنم گنده شد... شما لاغر ...

بله منم وزنم کم شد ولی شکم پهلو سرجاشه

البته قبل بارداری دومم خیلی تو خونه ورزش میکردم میرقصیدم بنظرم خیلی موثر بود ولی بعد دومی دیگه نتونستم فعالیت قبلمو داشته باشم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بله منم وزنم کم شد ولی شکم پهلو سرجاشهالبته قبل بارداری دومم خیلی تو خونه ورزش میکردم میرقصیدم بنظرم ...

ای بابا خیلی بده که. پس چاره ما چیه... جراحی هم که تو این وزن نمیکنن و خودمم میترسم ریسکه

من یه شلوار سایز ۴۰ داشتم اندازم نمیشد الان که وزنم ۶۹ شده اندازم شده زیپش بسته شد اما شکم پهلو از ب ...

می‌دونم چی میگی .انگار همون بد فرمی رو آدم داره ولی تو سایز کمتر.ولی باشگاه کمک می‌کنه منم می‌خوام از چند روز دیگه دوباره شروع کنم.شما هم اگه نمیتونی بری تو خونه کار کن

خوشبحالت من الان ۶۷تام شکم دارم ، هر جای بدنم لاغر میشه شکمه خاک بر سر میمونه

چرا خوش به حالم؟؟؟ من ۶۹ هستم و کلی شکم پهلو دارم آب نمیشه.. میترسم ۴۰ کیلو شم و باز آب نشن