الان از ۷۷ به ۶۹ رسیدم اما شدید شکم و پهلو دارم. نکنه بخاطر زایمان دوم اینجوری شدم؟؟؟؟ میترسم ۴۰ کیلو هم بشم باز این شکم پهلو نره خیلی گندن. دیکه نمیرن؟؟؟ فقط رژیم میگیرم
من بعد زایمان اول شکمم تخت تخت شد دومی با وجود طبیعی بودن دیگه تخت نشد اصلا خیلی دقت کردم همه کسایی که دوتا زایمان داشتن حتی مربی هم بودن ولی این شکم قلمبه رو دارن
باشگاه بدنسازی میری یا چربی سوزی؟؟؟ تو خونه چه ورزشی کنم چیزی سراغ داری واسم بگی ببینم
راستش من قبلاً ایروبیک میرفتم ولی الان دلم میخواد برم بدنسازی ورزش تو خونه حرفه ای بلد نیستم ولی خیلیا تو همین سایت دیدم برنامه آنلاین ورزش در خانه میگیرن ولی خودم نه تو خونه در حد حلقه و همون حرکات ایروبیک فقط انجام میدم
باشگاه میری یا تو خونه؟؟؟ شمام دوتا زاییدی؟ واقعا بچه تر میزنه به اندام مادر
اره دقیقا اندام آدم خراب میشه من از پنجاه کیلو آنقدر وزنم زیاد شده ، قبلا باشگاه میرفتم الان تجهیزات خریدم خودم تو خونه همون ورزشهایی که مربی گفته رو انجام میدم
کربوهیدرات دریافنیتو کم کن شکم بزرگ از کربوهیدراته مثلا نون برنج ماکارونی حتی بعضی میوه ها کربوهیدرات بالایی دارن گوگل کن محاسبه کربوهیدرات روزانه سن و قد و وزنتو وارد کن بهت میگه چقدر باید باشه دریافتیت بعدشم مانکن رونصب کن اونجا غذای روزانتو که بزنی درآخر کربوهیدراتتو میبینی که چقدره