2777
2789
عنوان

کیا با من رژیم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كه از قند مصنوعى حالم بد ميشه☹️

یعنی هیچ قند مصنوعی نمیخورین؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نه روزى ٢ خرما تنها شيرينى كه ميخورم

چقدر خوب 

من خیلی زیاد می‌خوردم مخصوصا ویفر شکلاتی خیلی سخته ولی دارم عادت میکنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

قرص بخور ميلت كم بشه

چه قرصی؟

عزیز با نظر تخصصی طب سنتی که چه خواصی از غذا بخوری مشورت کن چون اگر بلغم بدنت بالا باشه یعنی بدنت سردی ایش رفته بالا وزن اضاف میکنی 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

اسی گروه بزن چندنفر پایه عضو بشن

من ۱۵ کیلو اضافه دارم خیلی مصمم تا عید لاغر کنم

اما وقت نمیکنم مرتب عکس  غذام بفرستم گروه 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اسی گروه بزن چندنفر پایه عضو بشنمن ۱۵ کیلو اضافه دارم خیلی مصمم تا عید لاغر کنماما وقت نمیکنم مرتب ع ...

وقتی مصمم باشی باید بفرستی دیگه

گروه نمیزنم نیاز به یار تکی دارم با گروه‌حال نمیکنم

خودم ده‌کیلو کم‌کردم

کسی که پایه باشه شروع میکنه 

وقتی مصمم باشی باید بفرستی دیگهگروه نمیزنم نیاز به یار تکی دارم با گروه‌حال نمیکنمخودم ده‌کیلو کم‌کر ...

انشالله پیدا میشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......