2777
2789
عنوان

تورو خدا هر کی راه کاری داره بهم بگه خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا تاثیر داره منم بزنم؟؟؟منم موهام خیلیییی کم شده

شما هم امتحان کن منکه دیگه مویی آنچنان واسم نمونده به همه راه ها پناه میبرم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

فک کنک باید تایید کنن هر موقع دیدیش بهم بگو

منم لایک کنین ببینم 

من شوهرم از عطاری شامپو سبغ گرفت اونم خیلی خووب بود یه دوره مصرف کردیم مشترک برا جفتمووون خورده مو در اومد من کمتر شوهرم بیشتر

فک کنک باید تایید کنن هر موقع دیدیش بهم بگو

فعلا نیومده 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

منم لایک کنین ببینم من شوهرم از عطاری شامپو سبغ گرفت اونم خیلی خووب بود یه دوره مصرف کردیم مشترک برا ...

من خریدم یه بار زدم موهام وحشتناک ریخت و خشک مصل جارو شده بود 

شما هم امتحان کن منکه دیگه مویی آنچنان واسم نمونده به همه راه ها پناه میبرم

منم مث تو من مشکل هورمونی هم دارم من شوهرم تصادف کرده بود کف سرش بخیه خورد اونجاها دیگ مو در نیومد اندازه دو سه تا عدس

رفت عطاری یهش شامپو صبغ داد یه شامپو مشترک استفاده کردیم برااون یه نقطه اش مو ریزه در اومد رو پیشونیشم در اومد برامنم شد ولی ن اندازه همسرم اونم استفاده میکنم هفته ای دوبار کلی باید نواظب باشی کفش نریزه جای دیگ ک مو در میاد

عکس فرستادم ببین هر موقع اومد موهای من بلنده با کش میبندم اینا که کوتاهن بعد چرب کردن اومدن بیرون

چرا عکست نیومد پس

من دیگه برم بخوابم همه دارن بیدار میشن من تازه میخوام بخوابم 😂

منم توی تختم هستم منتظر بودم عکس موهاتو ببینم بخوابم 

من خریدم یه بار زدم موهام وحشتناک ریخت و خشک مصل جارو شده بود

شاید بهت نساخته یا اصل نبوده 

یچیز دیگ هم هست من دکتر پوست و موبهم گفت میری حموم موهاتو ک خیس کردی اول نرم کننده بزن ب ساقه ی دو سه سانت مونده ب ریشه نزن بزار دو دقیقه بمونه بعد ابکشی کن شامپو تو بزن دیگ موهات خشک و وز نمیشن روغن بادام شیرین هم بگیر حتمااااا قبل حموم دو ساعت حداقل بزار رو موهات هم رشد میکنه هم در طول زمان پرپشت میشن ونرم زخیم موخوره هات کم کم میرن