2777
2789
عنوان

پدرم فوت کردن 😭

339 بازدید | 19 پست

امشب چیکار باید بکنم برای پدرم؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمتشون کنهکی فوت کردن

چند ساعت پیش

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

اصلا نمی تونم گریه کنم

تسلیت میگم..

دلم‌گرفت........

خدابهتون صبر بده.🥺💔🙏

خدا رحمت شون‌کنه الهی با حضرت زهرا محشور بشن.

خدا به همه پدران در قید حیات سلامتی بده الهییی

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

بمیرم الهی ، خییییلی سخته ، خیییییلی سخترم میشه منم پارسال همین موقع ها پدر نازنینم و از دست دادم ، خیلی شوک‌شدم ، قلبم اتیش میگرفت ولی گریه نمیومد ، انگار تمام وجودمو از تو چنگ میزدن ولی باورم نمیشد چی شده ، چند روز بعدش روز پدر شد انگار من اون روز پدرمو از دست دادم با تمام وجودم زاااااااار میزدم . احساس میکردم از سر تا پامو دارن خراش میدن انقدر برام سخخخخخخخت بود . عزیزه دلم روحشون شاد باشه ، واسه روز خاکسپاریشون دوازده تا دونه سنگ کوچولو به هر کدوم یک مرتبه زیارت عاشورا بخون و بزارید کنارش ، از امشب تا چهلم اگر اعضای خانواده همکاری داشته باشید و هر شب چله سوره ملک ، زیارت عاشورا ، سوره قدر ، ایت الکرسی،سوره یاسین ، واقعه ، الرحمان ، فاتحه بخونید ، اگر فوت کنید به اب و هر بار روی خاک بریزید خیییییلی براش خوبه . ما هر شب همه اینا ب علاوه هر هفته دو تا ختم قران براش خوندیم ،حالا شما هر کدوم براتون مقدور بود بخونید ، ولی کلا تا چهلم خیلی مهمه. چله هم نتونستید بگیرید اینا اگه هر کدومو حداقل یکبارم بخونید عالیه .امشب سوره ملک خیلی خیلی براشون خوبه ، خدا بهتون صبر بده . یه چند تا چیزه دیگه هم هست دلم نیومد بگم گفتم شاید بیشتر ناراحت بشی.