2777
2789
عنوان

پدرم فوت کردن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 19 پست
عزیزم من امشب چیزهایی که هر شب واسه پدرم میخونم و الان میخوام شروع کنم ، اگر دوست داشتی اسم پدرت بگو ...

ممنونم عزیزم 

حاجی علی اکبر

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
بمیرم الهی ، خییییلی سخته ، خیییییلی سخترم میشه منم پارسال همین موقع ها پدر نازنینم و از دست دادم ، ...

بگو دور سرت بگردم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو دور سرت بگردم

عزیزم 

تو غمت به اندازه کافی بزرگ هست ببخش اگه منم ناراحتت میکنم ، یه نخ بردار ، چهل بار سوره ملک بخون و با هر بار خوندن یه گره به نخ بزن و باهاش دفن کنید ، بعد از دفن بعداز فاتحه چهار انگشتتون و توی خاکش فرو کنید و هفت مرتبه سوره قدر بخونید ، زمان شستشو و دفن میدونم خییییییلی سخته ولی اگه تونستی خودت اگر نه ادم دلسوز اگر داری بگو که توی اون زمانها زیارت عاشورا برای پدرتون بخونن ، بعد از دفن هم اگر بتونید پدرتون و تا دو سه ساعت تنها نزارید و براش قران بخونید خیلی خیلی کمک بزرگی بهش کردید . چون سختترین مرحله شب اول قبره که به محض گذاشتن توی قبر شروع میشه . 

روحشون شاد باشه ، میتونی اسم پدرشم بگی ؟

غلامرضا