2777
2789
من یک ماه سیتالوپرام خوردم با تجویز پزشک کنارش قرص دیگه ای ندادن میخوام دیگه نحورم چون تو یک ماه د ...

فلوکستین لاغر کننده هست فقط مشکل سردمزاجی جنسی میاره 

ولی من حاضرم از چاقی بترکم ولی خوب بشم 

خسته شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه سیتالوپرام خوردم با تجویز پزشک کنارش قرص دیگه ای ندادن میخوام دیگه نحورم چون تو یک ماه د ...

اگه خواب آلوده میشید ،شب قبل خواب بخورید .. تا صبح اثر خواب آلودگیش میره ..

در  بیشتر موارد کم کردن وزن از عوارضش هست..

گاهی به ندرت اضافه وزن.. که در مورد شما اینطوری شده 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
نه عزیزم.. داروسازی خوندم .. 

عزیزم سیتالوپرام با چه فرآیندی افزایش سایز میده؟ یعنی احتباس آب توی بدن یا افزایش ذخیره چربی یا افزایش اشتها؟

من افسردگی و پانیک اتک دارم

اول فلوکستین میخوردم و بعد آسنترا.آسنترا خیلی حالت تهوع شدید میداد.بعد دکتر بهم سیتالوپرام هگزال دادن که بعد یک ماه دوکیلو اضافه کردم و دوسایز هم بیشتر شدم و بشدت خوابم میومد.

الان ۶ روزه نخوردم و عصرا خیلی عصبی و پرخاشگر میشم و سردرد دارم.

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
اگه خواب آلوده میشید ،شب قبل خواب بخورید .. تا صبح اثر خواب آلودگیش میره .. در  بیشتر موارد کم ...

اوهوم متاسفانه اضافه وزن داد

خیلی عجیب بود شب اگه میخوردم بیخوابی!

روز خوابالودگی!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
دعا کنیم برای همدیگه واقعا بیماری اعصاب خیلی سخته 

واقعا

من خسته شدم از داروخوردن دیگه

واقعا قرص خارجیش نیست ؟

من ایران نیستم فدات شم .. خبر از داروخانه ایران ندارم .. ولی سعی کنید خارجی تهیه کنید .. اینجا خیلی استاندارد های دارویی اشون خیلی فرق میکنه ..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
فلوکستین لاغر کننده هست فقط مشکل سردمزاجی جنسی میاره  ولی من حاضرم از چاقی بترکم ولی خوب بشم&n ...

سرد مزاجی میاره؟😟😟😟😟

یا خدا

من قرصای دیگه ام میخورم همین عوارضو داره دیگه نورعلی نور میشم😐

فلوکستین لاغر کننده هست فقط مشکل سردمزاجی جنسی میاره  ولی من حاضرم از چاقی بترکم ولی خوب بشم&n ...

آخه من چاقی بیشتر باز افسردم میکن☹

واقعا قرص خارجیش نیست ؟

گلم باید واسه خارجیش بگردی

من چندتا داروخونه رفتم که یکیشون داشتن

دعا کنیم برای همدیگه واقعا بیماری اعصاب خیلی سخته 

ای کاش خودم مریض بودم دنبالش میرفتم تا درمانش میکردم

شوهرم مشکل داره نمیره خودشو درمان کنه منم دارم داغون میشم دکتر اینارو واس من داده که کم نیارم😢

به جا اینکه اون دارو بخوره 

من ایران نیستم فدات شم .. خبر از داروخانه ایران ندارم .. ولی سعی کنید خارجی تهیه کنید .. اینجا خیلی ...

واقعا مامان من پارسال سرطان داشت اعصابش به هم ریخته بود سردرد های شدید میکرد 

سیتالوپرام هگزال خورد سریع آروم شد بعد شش ماه هم راحت قطع کرد 

ولی من هر جا رفتم گفتن الکی دنبالش نرو تو ایران نمیاد دیگه

ای کاش خودم مریض بودم دنبالش میرفتم تا درمانش میکردم شوهرم مشکل داره نمیره خودشو درمان کنه منم دارم ...

آخی این که خیلی سخت تره 

خدا صبر و اجر بهت بده 

ان شالله خودش متقاعد بشه به دارو درمانی

عزیزم سیتالوپرام با چه فرآیندی افزایش سایز میده؟ یعنی احتباس آب توی بدن یا افزایش ذخیره چربی یا افزا ...

افزایش اشتها میده .. در نهایت هم افزایش وزن .. 

دارو رو یک دفعه قطع کن .. برای داروهای اینجوری باید صبر و حوصله کنید تا جواب بگیری.. 

سرترالین یا همون انسترا که برای افسردگی خیلی خیلی خفیف تجویز میشه..