2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلوکستین دوز چقد میخوردین؟ من الان تقریبا یه ساله میخورم اگه قطع کنم دیگه اثر نداره برام؟

فلوکستین 20

نه اصلا بدون مشورت با پزشکت قطع نکن اگه لازم باشه خود پزشک کم کم برات قطع میکنه 

قطع ناگهانیش خیلی بده خیلی

بعد یه ماه کامل اروم شده بودم .. ۲ هفته ی اول خیلی آدمو عصبی میکنه و به هم‌میریزه بدن اما بعد اوکی ...

خیلی خوبه ولی دو سه روز نخورم خیلی حالم بد میشه

مثه الان

واقعا حالم بده

من یک ماه سیتالوپرام خوردم با تجویز پزشک

کنارش قرص دیگه ای ندادن

میخوام دیگه نحورم چون تو یک ماه دو سایز اضافه کردم!بدون اینکه اشتهام زیاد شده باشه و یا پرخوری کنم

خیلیم خوابالو شدم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
فلوکستین 20 نه اصلا بدون مشورت با پزشکت قطع نکن اگه لازم باشه خود پزشک کم کم برات قطع میکنه  ...

وای راست میگی😯

دو سه روزه نخوردم از بس گفتن بدنت عادت میکنه بهش دیگه تا آخر عمرت باید بخوری

منم شش ماه 20 خوردم الان 40 نوشته  نورتریپتیلین رو هم 25 کرده

عزیزم دوز داروت درسته.. 

الان باید سیتاپرام رو ۴۰ بخوری .. 

فقط نورتلیپتلین رو میتونی با دکتر مشورت کنی ۵۰ مصرف کنی .. صبح استفاده کن .. 

۲۵ دوز خیلی پایینی هست 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
آخه شش ماه مصرف کردم خوب بودم  ولی از دهم عید دوباره حالتهای افسردگی و تشویش زیاد شد و دیگه کم ...

من هگزال گرفتم

و خیلیم زود تغییر رو دیدم

خیلی قرص خوبی بود واسم فقط چاق شدم!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!