2777
2789
عنوان

میخوام لاغر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 106 پست
آخه من یجوریم مثلا تو عربی نمیفهمم که چی رو نمیفهمم نمیدونم چطور بگم😂😂

اگه بخوای یه تاپیک میزنم برا دوتامون و درسا و مقطع هایی که افتادس رو جمع میکنم برات شاید شد

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صورتت شاید یکم لاغر بشه هیکلت بخاطر صورت خراب نکن

برا من صورتم مهم تره😂🥲

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اگه بخوای یه تاپیک میزنم برا دوتامون و درسا و مقطع هایی که افتادس رو جمع میکنم برات شاید شد

االبته اینم بگم من بزرگسالان ۱ ماه بیشتر وقت ندارم واسه ثبت نام چون اگر بگذره سرباز میشم

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

چیو تمرین کنی

من درس میخونم دوباره سر همین سعی میکنم کمک کنم انقدر بی خیال نباش باور کن نمیخوام چیزی که من تحربه کردم تجربه کنی 

االبته اینم بگم من بزرگسالان ۱ ماه بیشتر وقت ندارم واسه ثبت نام چون اگر بگذره سرباز میشم

خب ثبتنام کن چیزی نمیشه 

صورتو با چیزی دیگه میتونی انجام بدی

اگه میدونید میشه بگی شکم و پهلو هم دارم

من درس میخونم دوباره سر همین سعی میکنم کمک کنم انقدر بی خیال نباش باور کن نمیخوام چیزی که من تحربه ک ...

وقتت رو هدر نده همین ک آدم خوبی هسی گفتی اینارو خودش ارزش داره

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

ککاربریت عوض شد؟

نه ایشون یکی دیگه اس ببین یه سایت به فکر تو هستن جز خودت از من گذشت افسرده سدم خیلی ویزا رو از دست دادم پقت منم کرفته نمیشه راحت باش موقع استراحتم نگاه میندازم فقط میخوام به خودم فرصت بدم تا حسرت یه فرصت دیگه رو نخورم