2777
2789

خونوادم مجبوم میکنن به چادر خیلی هم اذیتم میکنن بخاطرش حتی وقتی میپوشم کلی ایراد بیخودی ازم میگیرن..بگین چیکار کنم خلاص شم راهی هست؟ خسته شدم دیگ روح و روانم بدجور آسیب دیده...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده دلسوز شما هستن نگو روح وروانم دراذیت است حجاب به خانم ارزش معنوی میده مگر نمی خواهیم پیروحضر ...

بله درست میگین منم اول مذهبی درجه یک بودم ولی با رفتاراشون کاری کردن که از دین زده شدم خودشون مقصرن مگه میشه آدم باحجاب باشه ولی نذارن روزه بگیره یا اینکه خودشون نماز میخونن اما بداخلاق و تندخو هستن بی احترامی و توهین و فحش از دهنشون نمیفته دوسشون دارم و دلم میخاد باهم کنار بیایم و به سلیقه هم احترام بذاریم ولی اونا مرغشون یه پا داره...

بله درست میگین منم اول مذهبی درجه یک بودم ولی با رفتاراشون کاری کردن که از دین زده شدم خودشون مقصرن ...

ببین خواهر گرامی والدین احترام دارند حتی اگر بداخلاق کنن ما باید احترام آنان را حفظ کنیم درضمن دراعتقادات ودین والدین برای ما الگو نیستم اگر رفتارهای آنان برخلاف دین است دلیل نمیشه که ما از دین زده بشیم چون دین ازطرف خداوند است وپیامبر جانشینان آن بهترین افراد بودن آن ها الگوی ما هستن که باید اخلاق ورفتار آنان برایمان الگو باشه.

ببین هرچیز خلاف قانون باشه باعث مشکل میشه حال اختلاس باشه یا حجاب هردو به جامعه آسیب میزنه اینکه استدلال کنیم چون اختلاس است پس بی حجابی هم باید باشه مثال بگیم چون یکی زد لامپ خانه را شکست پس من هم بزنم شیشه اتاق را بشکنم آن یکی بگه من هم کابینت را بشکنم و... ما نباید ایجاد مشکل را بیاییم درمقابل آن یک مشکل دیگر ایجاد کنیم وتوحیه کنیم چون اختلاس هست پس حجاب هم نباید باشه.

اصلا این بحثایی که باز کردین به عنوان تاپیک من مربوط نمیشه من یه مشکل دارم اونم اختلاف نظر با خانواده ست...اگ قرار بود نظر کسی به من تحمیل بشه ک من خیلی وقت پیش در برابرشون کوتاه اومده بودم و اصلا کارم به مشکل روحی نمیکشید...من عاشق چادر بودم هستم و خواهم بود ولی وقتی که میبینم چادر میپوشم میشم یکی شبیه مامانم ترجیح میدم کرامت چادر حفظ بشه و من ازش استفاده نکنم...دختر بدحجابی هم نیستم.فقط عقیده م متفاوته....