2777
2789
عنوان

یه امشب در حقم خواهری کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 56 پست
چرا آخه مگ تقصیر شما بودش؟

منم تقصیراتی داشتم قطعا

نمیشه گفت بی تقصیر بودم

ولی خب ۶ ، ۷ ماه اخر فقط خودشو خانوادش فحش و نفرین میکردم

گاش دهنم میبستم و هیچی نمیگفتم ، میترسم تا حق و از رپی قضاوت بی جا و عصبانیت گفته باشم 

فقط ازین راه خودمو تخلیه میکردم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس داری برگردی ؟؟شوعرت چی میگه

همو بلاک کردیم

شوهرم خیلی گفت که دادخواست ندم و خواهش کرد ولی خب منم از دروغگویی هاش خسته شده بودم و زدم به سیم اخر و دیگه بیخیال شد 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
همو بلاک کردیمشوهرم خیلی گفت که دادخواست ندم و خواهش کرد ولی خب منم از دروغگویی هاش خسته شده بودم و ...

عب ندارع ..اگه دلت ب جدایی نیست پس برگرد

باشوهرت قرار بزاریدصحبت کنین 

میدونم سختتهست و میگی که نمیشع خجالت میکشم یابگی

دیگع فایده نداره...ولی به نظرمن چون طلاق نگرفتین

هنوزم راه برگشت هست ..برو پیام بده بهش

همه زندگیا تاپای طلاق هم رفته هموهم زدن کتکاری کردن

دعوا بوده ولی برگشتن

الانم فرصت داری اصلن نترس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دروغگویی مشکل کمی نیست متاسفانه 

بشین یک کم دو دوتا چهار تا کن ،خوبی هاش رو بذار یک ور ترازو ،بدی هاش رو یک ور  ،ببین کدوم کفه سنگین تره 

اگه خوبی هاش می چربه که یک کم بیشتر فکر کن

عب ندارع ..اگه دلت ب جدایی نیست پس برگردباشوهرت قرار بزاریدصحبت کنین میدونم سختتهست و میگی که نمیشع ...

خیلی چیزا هست که تو تاپیکای قبلیمه که الان حالم خوب نیست بخوام تعریف کنم براتون 

ولی در کل شوهر من یه روده راست تو شکمش نداره

سیگار و قلیون و پوررررررن و کلی بدهی تو بازار مالی و مشکلاتم با خانوادش ، رابطه جنسی افتضاح و …….. 

اونقدر زیاده که

خوبی هاش فقط این بود که مهربون بود و بهم گیر نمیداد و ازادم گذاشته بود ، بد در و شکاک نبود و دست دل باز بود اگه پول داشت ، تو کارای خونه کمک بود ، بهم میرسید موقع مریضیا و کلا حواسش بهم بود 

ولی خب چه فایده روح و‌ روانی نمونده برام 

@حنای_رنگی‍ 

@شادلی1356‍ 

این مرد فکر نکنم درست بشه

😞😞😞

چی بگم 

خودمم قطع امید کردم دیگه 

بازم خوبه شناختیش من همسن شمام ۱۹ سالگی عقد کردم شوهرم دوقطبی تمام بود ولی من اسکول از ترس طلاق و خانوادم جیک نزدم عروسی کردیم رفتاراش کمتر شده ولی هست الان میگم چقدر بچه و ترسو بودم که جدا نشدم الانم با یه بچه مجبورم که ادامه بدم

اگه دلت پیششه ببین میتونی چشم رو همچی ببندی وگذشته رو فراموش کنی

نه ذهنیتم درست نمیشه دربارش

متاسفانه فقط خودم دارم عذاب میکشم