2777
2789
عنوان

یه امشب در حقم خواهری کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 56 پست
بازم خوبه شناختیش من همسن شمام ۱۹ سالگی عقد کردم شوهرم دوقطبی تمام بود ولی من اسکول از ترس طلاق و خا ...

چی بگم عزیزم

من خودمم به شدت از ایندم میترسم

ولی خب موندنم پر از درد بود و جداییمم پر از درد 

شما ها که بچه دارین مشکلاتتون بیشتره ولی حداقل بچتون هست تنها نیستین 

نمیدونم از لحاظ خانوادگی و مالی ساپورت میشی یا نه ولی خب شما حاضری همین زندگی رو ادامه بدی با مشکلات روحی همسرت و هر روز خودت و بچت تو خونه زجر بکشین یا مشکلات طلاق به جون بخری؟! 

منم مثل شما دو ماه بعد عقد میخواستم جدا شم ولی اینقدر هی گفتم درست میشه و به همه جا زدم الان نزدیک دو سال میشه و حالا اقدام کردم 🥲

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخوام راحت بگم طلاق بگیر چون جزئیات رو نمیدونم فقط خواهشا موقع تصمیم گرفتن بیشتر از هرچی به خودت ف ...

اره دقیقا 

ممنونم از راهنماییت ❤️

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
چی بگم عزیزممن خودمم به شدت از ایندم میترسمولی خب موندنم پر از درد بود و جداییمم پر از درد شما ها که ...

اگه ساپورت میشدم یا پشتم بودن که میشدم ترس اصلیم خانوادم بودن و هستن ولی همینکه هنوز دوران عقدی بچه ای تو کار نیست چند قدم جلوتری  بعد طلاقت رشد کن انقدر خودتا سرگرم کن که یادش نیوفتی  

اگه ساپورت میشدم یا پشتم بودن که میشدم ترس اصلیم خانوادم بودن و هستن ولی همینکه هنوز دوران عقدی بچه ...

منم یکم مشکلات اقتصادی قطعا گریبان گیرم هست تا بخوام برم سرکار ولی خب گفتم ان شاالله درستش میکنم به امید خدا 

بابام ولم نمیکنه ولی خب شاید مثل خیلی ها که به شدت ساپورت مالی بشن نه اونجوری نیست 

بیشترین دغدغم اینه تو شهر کوچیک دارم زندگی میکنم که هم مهر طلاق بخوره تو شناسنامم همه میفهمن و این خیلی بده

باقیشو میشه یه جوری تحملش کرد

ولی خب در کل اره باید به فکر کار و بار و پیشرفتم باشم 

ببین زن ها همیشه اولش خودشون مقصر میدونن هی عذاب وجدان میکیرن کلی اذیت میشن ولی یبار که دندون لق و کندن رااااحت میشن ولی مردا بعد دو سال میفهمن چ غلطی کردن تو انسانی ربات که نیستی خودت صلاحتو بهتر دونستی تحت فشار بودی الانم فقط و فقط حق و ب خودت بده

چی بگم خاطرات میاد جلو چشمماینکه شاید درست شهشاید من مقصرمشاید باید بیشتر صبر میکردمو کلی شاید های د ...

درگت میکنم لحظات سختیو داری میگذرونی انشاالله خدا کمکت کنه 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

چی بگم خاطرات میاد جلو چشمماینکه شاید درست شهشاید من مقصرمشاید باید بیشتر صبر میکردمو کلی شاید های د ...

خیلی بده حتی اگه مقصرم نباشی سعی میونی خودتو مقصر نشون بدی که شاید دلتو اروم کنی که نامردی ندیدی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

منم امروز خبر جدایی موفق ترین وبهترین زوج فامیلمون رو شنیدم .ببین چه زندگی چه بچهایی .انگار چند ماه بوده جدا شدن الان علنی شده .

میگذره صبح میشه این شب صبر داشته باش فقط صبر

مشکلاتمون خیلی زیاد بودولی منم خیلی حساس بودمدیگه همه چی دست به دست هم داد دوست داشتی عنوان تاپیکام ...

منم خونه  بابام هستم با یه بچه کوچک اصلا حالم خوش نیس شوهر حتا سراقی ار بچش نگرف

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

همو بلاک کردیمشوهرم خیلی گفت که دادخواست ندم و خواهش کرد ولی خب منم از دروغگویی هاش خسته شده بودم و ...

اگر همه تلاشت و کردی و درست نشد بهترین کارو کردی ،آدم اشتباهی تو زندگیت یعنی اول روحت می میره بعد خودت ،منم الان با شوهرم دعوام شده ،یعنی هر شب دعوا داریم کاش منم شهامت تورو داشتم ،شوهره من و هر کی ببینه چنان وجهه اجتماعی داره همه میگن خوشبحالت تومون خودمون و سوزونده بیرون مردم و ،ولی یه گاوه به تمام معناست ،البته گاو یه چیزا حالیشه که این هیچی حالیش نیست